≫ 

Karleuša prošle godine plakala zbog takmičarke koja je sada odustala od ZG, nakon uvreda žirija

Kada je Anastasija ispala iz takmičanja prošle godine, Karleuša je plakala zbog toga, ali i zbog, kako je rekla, postupka kolega

  • 2
Jelena Karleuša i Anastasija Ićurup Printskrin: TV Prva

Pevačica Anastasija Ićurup odustala je od muzičkog takmičenja Zvezde Granda nakon uvreda i kritika koje je dobila od žirija u emisiji koja je prikazana sinoć, 9. aprila.

Pojedinim članovima žirija se nije dopao Anastasijin kostim za performans, a Ana Bekuta i Snežana Đurišić nisu birale reči kada su je komentarisale, navodeći da izgleda jeftino, degutantno i odvratno, a Bekuta je rekla i da će se ispovraćati.

Anastasija, kojoj je mentorka Marija Šerifović, odlučila je da se povuče iz takmičenja, a Ićurup je u petom krugu vraćena kao takmičar koji je prošle sezone bio zapažen, ali se nije plasirao u polufinale. Ona je u prošloj sezoni bila kod Jelene Karleuše, koja ove godine nije u žiriju Zvezda Granda.

Karleuša je prošle godine plakala kada je Anastasija ispala iz takmičenja, a pored toga, Jelenu su tada  uznemirili komentari i postupak žirija.

- Jelena plače zato što ste glasanjem pokazali elementarno nepoštovanje mene. Tvrdim da ste vi devojci koja jedina može da bude zvezda, vi ste joj isekli krila na najgluplji mogući način... - rekla je tada Karleuša.

- Sve me strah da bi ti, da sediš ovde, na ovo dala glas - rekla je tada Snežana Đurišić.

- Pokazali ste i to da me toliko ne volite i ne poštujete - rekla je Karleuša vidno uznemirena i uplakana.

Takođe, na jednom od događaja gde se pojavila pričala je o Anastasiji ističući da je sigurna da će ona zahvaljujući svojim kvalitetima napraviti veliku karijeru.

- Najiteresantniju boju glasa u celom takmičenju. Sigurna sam da će ona napraviti veliku karijeru, prvo što je ona strašna pevačica, drugo što je strašna riba - rekla je tada Karleuša o Anastaiji.

- Ona ima samo 19 godina, takav vokal. Naravno, ona je potpisala ugovor sa Grandom - dodala je tom prilikom Jelena.

Video: Zvezda Granda odustala od takičenja: Oglasila se i Marija Šerifović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • skromna dusa fotosopirana

    10. april 2022 | 20:41

    ako je ovo jk ko su onda zene na njenim fotosop slikama

  • Stanka

    12. april 2022 | 07:49

    Jeco ima glad i nista vise,sta to znaci ima 19 g.pa gde joj mozak da se ovako oblaci sa svojim malim godinama, gde ce joj zivot?Ziri je u pravu..!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA