Marinković o elitnim prostitutkama: "Bile sa mnom u rijalitiju, tu je i jedna voditeljka"

- Definitivno siguran da će tek da se čuje koje su sve žene umešane, izuzimajući imena koja svi znamo, koja se već godinama spominju u vezi sa tim - rekao je on

  • 0
Sahrana Bora Drljača Foto: Nikola Tomić

Nekadašnji učesnik "Parova", Ivan Marinković, tvrdi da se jedna popularna voditeljka plave kose bavi najstarijim zanatom.

Ivan je istakao da poznaje devojke koje se bave elitnom prostitucijom.

- Poznajem neke devojke koje se pominju sada i bile su sa mnom u rijalitiju. Vrlo dobro znam ko to sve radi. Ja sam definitivno siguran da će tek da se čuje koje su sve žene umešane, izuzimajući imena koja svi znamo, koja se već godinama spominju u vezi sa tim. Ja to skeniram. Voditeljka, evo na vrh mi jezika da joj kažem ime. Ne smem, biće haos - rekao je Marinković.

Ivan ističe je voditeljku video ispred zgrade na Dorćolu koja je, po svemu sudeći, jedna od glavnih bordela.

- Ja sam je sreo kod mene u kraju pre neki dan, mogu samo da kažem da mi je bilo čudno šta će ona tu, nije iz tog dela grada. Mnogo lepa zgrada, nova, vidi se da je perverzija urađena i nalazi se među starim zgradama. Videla me je, poznajemo se i to odlično. Dovoljno se poznajemo da mi se javi na ulici - rekao je Ivan.

- Gostovao sam kod nje. Izbegla je moj pogled, prešla preko puta ulice, sve mi je bilo jasno. Više puta je viđena tu. Nova zgrada. Reći ću samo da je plava žena. Mala zgrada i mala i ona - rekao je Marinković za Kurir.

Video: Ćerka hoće da mi se ubije, unuku nikada neću oprostiti ako je kriv za podvođenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA