≫ 

Nerealno izdanje Lidije Vukićević u bikiniju: Brutalan izgled se rečima ne može opisati

Kada je reč o izgledu, Lidiji na crtu ne mogu stati i duplo mlađe žene

  • 11
Lidija Vukićević Lidija Vukićević, Foto: A. Nalbantjan

Popularna glumica Lidija Vukićević (59) ponovo je pokazala zašto važi za jednu od najpoželjnijih i najfatalinijih poznatih dama. 

Lidija je uživala u spa centru, a svoje pratioce na Instagramu počastila je provkativnim kadovima na koje niko nije ostao ravnodušan. Glumica je na sebi tom prilikom imala crni bikini, koji je malo toga prepustio mašti.

Ona je pozirala pored bazena ističući svoju vitku figuru u prvi plan, a mnogi su saglasni da, kada je reč o izgledu, Lidiji na crtu ne mogu stati i duplo mlađe žene.

Glumica je na pragu sedme decenije, a jedna je od onih dama koja s godinama izgledaju sve bolje i bolje, o čemu svedoče kadrovi u minijaturnom bikiniju.

"Mama mia", "Lidija, goriš", "Duplo mlađe žene da ti pozavide", "Gori vatra", "Svaka čast na besprkornom izgledu", "Tebi se godine ne vide", "Što starija to zgodnija i lepša", "Ova žena nema konkurenciju", "I duplo mlađe ti ne mogu na crtu", neki su od komentara.

Brutalne kadrove, kako Lidija Vukićević izgleda u bikiniju pogledajte u galeriji iznad:

Video: Ceco, jesi li to ti? Nisam, danas sam Lidija Vukićević: Popularna pevačica nasmejala sve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • T

    11. april 2022 | 05:29

    Fotosopirane noge na prvoj slici kao i struk. Ova zena izgubila kompas, definitivno... Nije mi se svidela ni sa 20 i kusur a kamo li sa slikama fotosop!

  • Mihailović

    11. april 2022 | 06:42

    Nema veze sa stvarnošću...velika razlika...odraz u vodi sve govori...

  • Milka

    11. april 2022 | 03:01

    Baba ko baba i ja lepo izgledam kao stavim moje nove zube mršava sam prirodno a u što je penzija mala. Ceo život nisam izgorela na suncu pazimo se zato nemam bore pijem vodu radovno i deset godina sam starija a u bikiniju kad sam mladići samo zvižducu zamnom. Još kad uzmem dobar auto od unuka ma prava sam mačka.godine nisu merilo lepote nego život kakav zivimo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA