≫ 

Krunićka o TV gostovanju Dušice Grabović: "Bolje da nisi ni dolazila, uhapsiće te odmah"

- Advokat, bolje da sam ja sela da je branim, druže, bila bi uverljivija 900%. Čovek se preznojio i ponavlja kao papagaj jedno te isto - navela je Jelena

  • 1
Dušica Grabović, Jelena Krunić Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Bivša rijaliti učesnica Jelena Krunić oglasila se nakon gostovanja Dušice Grabović u jutarnjem programu na televiziji Pink, gde je govorila na temu prostitucije.

- Koje vređanje inteligencije. Upravo gledam Jutarnji program i ne znam da li sam se još razbudila ili jok. Prvo, šta ste se us*** ako niste krivi, sklopite rečenicu kako treba. Drugo, koga boli k*** za bakšiš. Treće, ne idite kao kiša oko Kragujevca, pričajte o temi, šta celu noć "pevanja" sa drugaricama koje "vodiš na nastup" - napisala je Jelena.

- Ko još peva celu noć, led ti j***?! Uz "dužno poštovanje", džaba vam pranje na ruke, 90 stepeni, hemijsko, džaba! I to na nacionalnoj televiziji! Bolje se legalizujte i plaćajte porez državi, lakše i vama i državi. Šta ja gledam i slušam, ja sam majmun još gluplji - nastavila je Krunićeva i dodala:

- A advokat, bolje da sam ja sela da je branim, druže, bila bi uverljivija 900%. Čovek se preznojio i ponavlja kao papagaj jedno te isto. Kao da ga je pokupila sa autobuske stanice. I isto ona: "Zaradila sam 40.000 evra, ali neću da pričam o sumama!". Elem, Signal i Telegram su aplikacije koje se ne mogu pratiti kao Viber i Vacap - dodala je Krunićeva.

- Policija - njene kolege! "Kraljice bakšiša", bolje da nisi ni dolazila, uhapsiće te odmah posle Jutarnjeg. Ja gasim ovo! - zaključila je Jelena na društvenim mrežama.

Podsetimo, Dušica je u emisiji kod Jovane Jeremić rekla šta ima na ovu temu.

- Mene je taj Nikola zvao odavno, ja ne brišem poruke, kod mene možete naći sve u poslednjih 5 godina. Ne sećam se kad me je zvao, bio je prošle godine, sećam se tog razgovora - rekla je Dušica.

- Ja sam u priči, pevam da, ja vodim svoje drugarice na žurke. To sam razumela kao poziv za pevanje. U Majamiju sam pevala 6 sati bez da sam popila vodu, ali sam zaradila veliku sumu i pomogla svojoj porodici - pričala je Dušica tada.

Video: Ćerka hoće da mi se ubije, unuku nikada neću oprostiti ako je kriv za podvođenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA