≫ 

Ivan Marinković obnovio kontakt sa ćerkom, pa poručio: "Majka nam ovde nije potrebna"

- Ne čujemo se Goca i ja, svako ima svoj život. Poslednji put smo imali kontakt pre pet, šest godina nešto za stan - rekao je Ivan

  • 2
Ivan Marinković, Goca Tržan sa ćerkom Lenom Foto: Nikola Tomić, Instagram/gocatrzan

Bivši učesnik rijalitija "Parovi" Ivan Marinković otkrio je da je obnovio odnos sa ćerkom Lenom, koju je dobio u braku sa pevačicom Gocom Tržan.

Naime, Ivan je otkrio da je u kontaktu sa Lenom, ali i da se ne čuje sa bivšom suprugom.

- U kontaktu smo ćerka i ja, majka za to nije potrebna - rekao je Ivan Marinković, pa dodao:

- Ne čujemo se Goca i ja, svako ima svoj život. Poslednji put smo imali kontakt pre pet, šest godina nešto za stan - rekao  je Marinković.

Za Ivana je poznato da je učestvovao u rijalitiju Parovi, a sada je otkrio da li bi ušao u Zadrugu.

- Da, za sto hiljada evra. Šalim se - rekao je Marinković, a onda otkrio šta bi rekao Miljani Kulić kad bi ušao u rijaliti.

- Rekao bih joj: "Ćao. Uzeo sam sto hiljada". Ma zezam se, neka živi svoj život - ističe Ivan, koji sa Miljanom ima sina Željka.

- Teško mi je što ne viđam dete, svestan sam situacije, s njom ne može ništa da se priča. Standardno, Kulići... - rekao je Ivan za Kurir.

Video: Hteo sam preko Miljane da ispadnem žrtva, a oko deteta ćemo se dogovoriti: Ivan Marinković će uskoro postati otac, a njegova izjava je neverovatna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA