≫ 

Branka Sovrlić se prisetila početka karijere: Evo šta je pevačica uradila, pa se gorko pokajala

- U jednom spotu mi se haljina dizala i čak sam na tom spotu preplakala jer sam imala kombinezon i video se donji veš. Ja sam rekla da ne želim da se to vidi, ali ostalo je - rekla je Branka

  • 0
Branka Sovrlić Foto: Nikola Tomić

Pevačica Branka Sovrlić osvrnula se na početak svoje karijere i momente koji su teško padali tada, a onda otkrila zbog koje situacije se gorko pokajala,

Naime, voditeljka Sanja Marinković je pohvalila izgled Branke Sovrlić, a onda se osvrnula na godine kada je pevačica započela karijeru.

- Branka vi ste svojevremeno bili na listama najs***ipilnijih i najzavodljivijih žena - rekla je voditeljka.

- Njima je bilo s**** i kada sam do pola uslikana. Laza Lazarević me je svojevremeno pitao koliko sam trenirala da ličim na Merilin Monro - rekla je Branka, pa dodala:

- U jednom spotu mi se haljina dizala i čak sam na tom spotu preplakala jer sam imala kombinezon i video se donji veš. Ja sam rekla da ne želim da se to vidi, ali ostalo je.

- Ta pesma je postala hit. Ja sam dobila kompliment skoro da sam izumirujući primer žene jer je na meni sve prirodno - rekla je Branka Sovrlić u emisiji "Magazin IN".

Video: Lidija Vukićević i Branka Sovrlić zajedno uživale na Baščaršiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA