≫ 

Relja komentarisao Vesninu kupovinu placa, pa otkrio: "Pre veze sa Nikolijom nikad nisam bio na selu"

- Nisam imao ni babu ni dedu tako da nikada nisam bio na selu - rekao je on

  • 2

Reper Relja Popović uživa u skladnom ljubavnom odnosu sa pevačicom Nikolijom Jovanović sa kojom ima dve ćerke Reu i Hanu.

Par je sredinom prošle godine dobio drugu naslednicu i dolaskom novog člana porodice odlučili su da renoviraju stan.

U razgovoru za Telegraf Jetset, reper je rekao ko donosi poslednju reč kada su odluke oko renoviranja stana u pitanju ali i otkrio da pre veze sa Nikolijom nikada nije bio na selu.

- Trenutno smo u proceduri renoviranja stana. Krećemo sa sređivanjem. Mislio sam da ću ja mnogo više učestvovati u renoviranju i odlukama ali sam kratkih živaca i počeo sam sve više da prepuštam njoj. Krenulo je od nekih mojih inicijalnih ideja kako treba stan da izgleda i na kraju sam shvatio da nemam previše živaca za to - rekao je Relja i dodao da je u današnje vreme prilično teško opremati stan.

- Danas je luksuz renovirati stan. Mi smo zahvaljujući godinama rada uspeli da sebi omogućimo tu vrstu luksuza da možemo da uredimo stan onako kako bismo mi voleli - istakao je reper i otkrio ko je ažurniji po pitanju čuvanja dece.

- Kako se koji dan zalomi i kako ko ima obaveza tog dana. Tu smo da se pomažemo. Starija ćerka nije ljubomorna na mlađu, bila je ljubomorna prvih pet dana.

Reper je komentarišući navode medija da je njegova tašta nedavno kupila plac u Bukulji koji je namenila drugoj unuci rekao kako pre veze sa Nikolijom nikada nije bio na selu

- Ja sam prvi put na selo otišao kada sam počeo da se zabavljam sa Nikolijom. Nisam imao ni babu ni dedu tako da nikada nisam bio na selu. Prija mi ali ne mogu duže od dva dana. Možda za jedno 20, 30 godina ko zna. Za decu je dobro da dišu zdrav vazduh a ja nekako otkako su nam dozvolili da radimo ne dozvoljavam sebi luksuz da odem i kao pet dana odmaram - izjavio je Relja i prokomentarisao Vesninu kupovinu placa.

- To vi (novinari prim. aut) znate ko šta kupuje. Ja se ne bavim i nikada ne pričam o tome. Niti o svojim niti o tuđim kupovinama. Ako kupuje neka vam kaže ona - zaljučio je.

Šta je još reper rekao poslušajte u videu na početku testa.

Video: Relja Popović usred Ulaz festivala progovorio i o glumačkoj karijeri

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nata

    11. april 2022 | 16:37

    Godine rada...renovira stan?! Ma daj molim te..da im nije Vesne...

  • Vidimo

    11. april 2022 | 23:14

    Po frizuri da nisi bio na selu ali vristi iz tebe seloo i to full, zna se sta hocu reci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA