Brutalno izdanje Milice Pavlović u providnom tilu: "Mislim da ovde postaje jako vruće"

Pavčovićeva ispod krecije definitivno ne nosi brus, ali se provokativni donji veš, koji se slaže sa haljinom, jasno vidi

  • 4

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović provokativnim kadrovima pokazala je zašto važi za jednu od najpoželjinih poznatih dama.

Milica se uvijala u nemirnoj kreaciji od provodnog tila koja je istakla pevačinu figuru, ali i naglasila njene atribute, a ona u ovom izdanju mami uzdahe.

- Mislim da ovde postaje jako vruće - napisala je Milica uz video, koji je objavila na svom Instagram profilu, a njeni pratioci saglasni su da je "vrela".

Pavčovićeva ispod krecije definitivno ne nosi brus, ali se provokativni donji veš, koji se slaže sa haljinom, jasno vidi.

"Ludilo", "Baš je vrelo", "Kakva si mačka", "Zna se ko je najjača riba", "Ovo je genijalno", "Milice, prezgodna si", "Predivna", "Jedva čekamo da preslušamo ceo album", neki su od komentara.

- Na kraju, posle svake prave ljubavi, tvoj lični opis se svede na sve reči - posesivna bivša - čuje se na snimku, što je najava za njen četvrti studijski album koji nosi naziv "Posesivna", a koji će predstaviti večeras, 11. aprila, u 22 časa na televiziji Prva će u okviru specijalnog izdanja emisije "Exkluziv".

Video: Milica Pavlović okačila snimak na kom je smorena, ali mi nismo nimalo kad vidimo kako je obučena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA