≫ 

Ljubavni život Jelene Janković je misterija: Burme nema na vidiku, a ovo je istina o njenom partneru

O životu teniserke prethodnih godina se naširoko pisalo, a dečko Jelene Janković o sebi ne voli da otkriva previše

  • 2
jelena janković Foto: MN Press

Bivša teniserka Jelena Janković privatni život godinama unazad drži daleko od očiju javnosti. Ona je pre nekoliko dana proslavila prvi rođendan ćerke Une, koj ima sa nevenčanim suprugom Brankom Baraćem.

Na rođendanu Jelenine naslednice, pored dekoracije i slavljeničkog ambijenta, u prvi plan je došla idilična i još lepša slika same porodice koju pored Joankovićeve i njene mezimice Une upotpunjuje ugledni doktor i Jelenin izabranik Branko.

O životu tridesetsedmogodišnje teniserke prethodnih godina se naširoko pisalo, a Jelenin partner, koji joj još uvek nije suprug na papiru koliko je poznato, o sebi ne voli da otkriva previše, piše "Stori".

Štaviše, povučen život izuzetno prija ovom doktoru bez obzira na to što popularnost njegove nevenčane supruge sigurno otežava da mu svakodnevica stalno prolazi u "ilegali". Najteže mu je verovatno bilo na početku zabavljanja s Jelenom, kada je interesovanje javnosti ujedno bilo i najveće, pa se naširoko pisalo o tome kako su se upoznali.

Branko je tada radio upravo na mestu gde je bivša teniserka potražila lekarsku pomoć nako što je ustanovljeno da je pozitivna na korona virus 2020. godine. Nakon što je njihov odnos započeo strogo profesionalno, nije prošlo mnogo vremena dok se ljubavne varnice nisu raspršile u vazduhu.

Jelenin partner je uspešni internista koji radi na jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Iako je najšira javnost za njega čula od početka veze s teniserkom, Branko imao je javne nastupe i ranije u sferi posla kojim se bavi. Doktorirao je medicinske nauke 2018. na beogradskom univerzitetu, a pored specijalizacije iz oblasti interne medicine ima i master iz endokrinologije.

Član je brojnih domaćih i međunarodnih udruženja stručnjaka, i generalni je sekretar Srpskog društva za proučavanje starenja muškaraca. Doktor Barać je takođe član medicinske komisije košarkaškog kluba Crvena Zvezda, kao i doktor srpskog nacionalnog golf tima.

Otkako je u njihove živote stigla naslednica Una, Jelena i Branko uživaju u porodičnoj sreći daleko izvan domena javnosti, pa ne čudi što se i za nedavno održanu rođendansku proslavu ćerke čulo tek nakon što je ona završena.

Odmah nakon završetka slavlja u Srbiji, Jelena je spakovala kofere i otputovala u Južnu Karolinu. Bivša srpska sportiskinja bila je gost turnira u Čarlstonu koji je proslavio 50 godina od osnivanja.

Međutim, na njenim rukama nema ni vereničkog, ali ni bračnog prstena, što dodatno potvrđuje šuškanja da brak sa doktorom ipak nije zaključen.

Video: Novak se vratio iz Crne Gore u Beograd: Đoković se provodio u kafani na rođendanu Olge Danilović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    13. april 2022 | 02:23

    Čim ga vidiš da se ovako slika sam, sa ovakvim facijalnim ekspresijama, sve ti je jasno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA