≫ 

Ana Kokić progovorila o naslednicama: "Ćerkama sam dosadna, više vole da provode vreme sa svojim društvom"

- Ranijih godina gde god sam mogla njih da povedem, povela sam ih - rekla je Ana

  • 3
Ana Kokić Foto: Marko Jovanović

Pevačica Ana Kokić iz braka sa vaterpolistom Nikolom Rađenom ima dve ćerke Teu i Ninu. Iako ih Ana čuva od očiju javnosti, otkrila je da su mezimice sada u periodu kada im nije zanimljivo druženje sa mamom.

- Kad bi one htele da idu sa mnom to bi bilo super. Šalim se. One su sada u godinama kada više vole da provode vreme sa svojim društvom, vršnjacima, ali ranijih godina gde god sam mogla njih da povedem, povela sam ih.

- Sad one imaju svoje obaveze, svoje planove tako da je mama sad malo dosadna - rekla je Ana za Blic, a onda otkrila da li joj više prijaju kometari muškaraca ili žena.

- Komplimenti muškaraca mi ne prijaju koliko komplimenti žena. Zato što kada ti muškarac udeli kompliment postaješ žena, a kada ti žena da kompliment postaješ nešto što bi ta žena isto volela da bude, neki uzor, idol i to je onda nešto mnogo lepše - rekla je Kokićeva, a kako je jedna od od najangažovanijih pevačica, ona je otkrila da li će imati vremena da ide na odmoru:

- Ne znam da li će biti vremena za odmor jer dve godine nismo radili kako treba i mislim da je vreme sada da se malo vratimo tome - rekla je Ana Kokić za gorepomenuti medij.

Video: Ana Kokić posetila plastičnog hirurga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA