Devojka Nikole Rađena na saslušanju u tužilaštvu? Svedoči o noći posle koje ga je prijavila policiji

Čeka još samo izvešaj Centra za socijalni rad, pre nego što pevačici pošalje poziv, navodi izvor

  • 7
Nikola Rađen, Milica Ristić

Foto: Nikola Tomić, Instagram/_milica_ristic

Devojka vaterpoliste Nikole Rađena, pevačica Milica Ristić, koja ga je 1. aprila prijavila policiji za nasilje u porodici, uskoro će biti pozvana na saslušanje u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Kako piše Kurir, tužilaštvo posle njihovih saslušanja u policiji i pribavljanja izveštaja lekara o njenim povredama, čeka još samo izvešaj Centra za socijalni rad, pre nego što pevačici pošalje poziv.

Kako piše Kurir, tužilaštvo posle njihovih saslušanja u policiji i pribavljanja izveštaja lekara o njenim povredama, čeka još samo izvešaj Centra za socijalni rad, pre nego što pevačici pošalje poziv.

- Kada u tužilaštvo stigne izveštaj Centra za socijalni rad, tužilaštvo će pozvati Milicu Ristić da kao oštećena da iskaz u tužilaštvu o svemu što se dogodilo - otkrio je izvor za gorenavedeni list.

Podsetimo, navodni sukob u stanu na Dorćolu, zbog kog je ona završila u Urgentnom centru, policiji je prijavila Milica. Istog dana, izjavu policiji dao je i Rađen, a izrečena mu je i mera zabrane prilaska pevačici.

- Dana 01.04.2022. godine, dežurni zamenik javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu kontaktiran je od strane pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova povodom događaja koji se odigrao istog dana između vanbračnih partnera N.R. i M.R. U konsultaciji sa dežurnim zamenikom javnog tužioca, prema N.R. je od strane policijskih službenika Policijske stanice Stari grad određena hitna mera privremene zabrane učiniocu da kontaktira žrtvu nasilja i prilazi joj - saopštilo je tada tužilaštvo.

Istog dana, zajedničkim saopštenjem se oglasio i poznati par, koji je naveo da su se pomirili.

- Pre svega, krivo nam je što je u javnosti predmetni događaj okarakterisan kao sukob, što se dalje negativno odrazilo na naše, i živote naših porodica, posebno moje dve ćerke. Ovim nam je naneta nemerljiva i nenadoknadiva šteta. Razmirica je bilo, ali do sukoba nije došlo i to želimo, ovim putem, da naglasimo. Mi naš zajednicki život nastavljamo, kao i sve planove koje ćemo u budućnosti ostvariti. Povodom ovog događaja se nećemo više oglašavati, i samo molimo predstavnike svih vrsta medija da poštuju našu, i privatnost naših porodica - naveli su vaterpolista i pevačica u zajedničkom saopštenju.

Ipak, iako su se pomirili, Milica Ristić će, kako je objasnio sagovornik Kurira i u tužilaštvu da se izjasni o svemu što se dogodilo toga dana.

Video: Zaljubljene poglede nisu krili: Rađen na proslavi rođendana zapevo sa novom devojkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    13. april 2022 | 11:53

    I treba opet da je dobro izlema,kad mu je sve oprostila posle onakvog skandala.

  • Vasa

    13. april 2022 | 13:18

    Sprdacina.Oboje isti.Nasla krpa,zakrpu.

  • Jovana

    13. april 2022 | 15:21

    Svi znamo da se Radjen odao porocima i da ponekad nije sav svoj.Nije mi bas jasna ova devojka.Posle svega onog sto joj je uradio,ona ide s' njim u CG i sve demantuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA