≫ 

Anastasija uputila oštru poruku Ani Bekuti nakon napuštanja ZG: "Može baka da mi bude, nije kompetentna"

Pevačica je komentarisala ponašanje žirija u takmičenju

  • 11
Anastasija Ićurup Printskrin: TV Prva

Anastasija Ićurup, nedavno je odustala od takmičenja Zvezde Granda zbog oštrih komentara koji su joj članice žirija Ana Bekuta i Snežana Đurišić uputile.

Ona je sada rekla da joj je Bekutin komentar najviše zasmetao, te da ona nije kompetentna da joj bilo šta kaže.

- Pa iskreno, svako ima prava na svoje mišljenje. Posebno podržavam mišljenje žirija jer su tu sa razlogom. Mada, malo mi je neugodno da me komentariše Ana Bekuta koja može da mi bude baka. Malo mi nije kompetentna da me komentariše što se tiče stajlinga, ali to je njeno mišljenje - rekla je Anastasija za Kurir.

Ona se osvrnula i na prošlogodišnje Zvezde Granda, gde je navela da je takmičarka od koje je izgubila bila daleko provokativnija nego što je ona sada.

- Dobila sam tada pohvale na račun izgleda. Sa mnom je bila tad u duelu devojka Marija Gruevska koja je da kažem više bila "gola" nego ja. Na kontu toga je otišla dalje. Imala je podršku i zbog pevanja, ali je stajling bio prvenstveno na prvom mestu - istakla je Anastasija.

Anastasija je istakla da na njoj ništa nije bilo toliko provokativno i da je devojka koja je bila sa njom u duelu bila daleko provokativnija.

- Ja ne vidim da je nešto na meni bilo toliko provokativno. Bila sam zakopčana do grla, jedino to što je bila ta čipka providna. Devojka Maja koja je dosta provokativnije obučena od mene, ali eto desio se taj pik na mene i zasmetalo im je - rekla je Anastasija na šta se nadovezao dizajner Bata Spasojević koji je oblačio mladu pevačicu za pomenuti nastup.

- Uvek ima podeljenih mišljenja. Mi smo gledali da to bude nešto što je zapaženo i drugačije. Da uvek budemo korak ispred što se kaže. Negde smo i očekivali da bude nekih kritika, ali ne baš na ovaj način. Smatram da je to jedan dobar stajling koji treba da skrene pažnju. Najgore je kada čovek ostane indolentan, hladan i kada nema nikakve reakcije. To je za mene uvreda - istakao je modni kreator i dodao da je za scenu neophodno da se izgleda atraktivno i sa ivicom provokacije.

- U svetu posebno su takvi kostimi zastupljeni. Mene je podsetila na Arianu Grande koja takođe nosi takve kostime ako ne i provokativnije. Naravno i na našoj sceni je to prisutno, recimo Sara Jo nosi takve kostime. Ja stvarno ne znam šta je izazvalo takve reakcije. Verovatno zato što sui one ustaljene, dok je Anastasija nova na sceni i njima je to bilo prenaglašeno. Ona baš treba jer je mlada i ima te godine treba da ponese takve kostime. Za scenu je neophodno da ona izgleda atraktivno i sa ivicom provokacije - rekao je modni kreator.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goga

    13. april 2022 | 18:04

    Sram te bilo devojko, pa i da može baka da ti bude ima pravo da te komentariše, obukla si se baš vulgarno devojko, bruka.

  • M

    13. april 2022 | 17:48

    Ajde mala dosta više kakav staljing to što si izašla skoro gola to je kućno ne vaspitanje a ti imaš li oca brata rodbinu kako te nije sramota od njih a sto se nas tiče ako je tebi tako lepo ti izađi bez odeće i nemoj sebi više davati na značaju

  • Samo kažem

    13. april 2022 | 18:39

    Mala udarila na patrtiku da bi privukla pažnju. Sad je pitam kako se oblače Biljana Krstic, Jelena Tomašević i ostwle njima slične? Sta ih je proslavilo glas ili golotinja?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA