Hrvatski mediji: Severina dobila prijavu zbog vređanja socijalne radnice?

Pre dva meseca Centar za socijalni rad je navodno podneo prijavu za remećenje javnog reda i mira protiv Severine zbog agresivnog ponašanja

  • 5

Protiv hrvatske pevačice Severine Vučković policija je navodno podnela optužbu Prekršajnom sudu zbog remećenja reda i mira, piše 24sata.hr.

Naime, kako hrvatski mediji navode, pre dva meseca Centar za socijalni rad je podneo prijavu za remećenje javnog reda i mira protiv Severine zbog agresivnog ponašanja.

Pevačica je telefonom pozvala Centar za socijalni rad, a nije birala reči prema socijalnoj radnici, pa ju je tako navodno pitala "sa kojim pravom šalje drugog socijalnog radnika na njenu adresu da poseti majku".

Socijalna radnica je navela da je pokušala da objasni pevačici da oni moraju da reaguju na svaku prijavu koja ima sumnja da je izvršeno nasilje, navodi 24sata.hr.

- Međutim, nju ne zanima šta se ima za reći, nego nastavlja: Je... vam majku svima, ovo je zaje..., zaje... me već devet godina i sad je dosta - navodi socijalna radnica navodne Severinine reči za pomenuti medij.

Pevačica je zatim navodno nastavila s vređanjem ostalih zaposlenika Centra. Socijalna radnica u prijavi je navela da takav način komunikacije smatra verbalnim nasiljem.

Kako dalje navodi hrvatski medij, stupili su u kontakt sa zagrebačkom policijom, koja im je u utorak potvrdila sprovode istragu kaznenog dela, te da će po završetku kriminalističkog istraživanja podneti poseban izveštaj nadležnom državnom tužilaštvu.

U sredu su, navode, dobili novi odgovor policije:

- Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje prekršaja opisanog u članku 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira na štetu zaposlenice Centra za socijalnu skrb Zagreb te će optužni predlog biti podnet Opštinskom prekršajnom sudu u Zagrebu redovnim putem - stoji u izjavi za 24sata.hr.

Video: Severina na rajskom mestu, pokazala neverovatno izvajano telo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA