≫ 

Gudeljev otac je fudbalska legenda, ali majka je stub porodice: Odgojila je troje dece i svi su vegani

Olivera je Anastasiju lepo prihvatila a nedavnno su i izašle zajedno

  • 8
Anastasija Ražnatović, Vanja i Olivera Gudelj Printskrin: Instagram/raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović i reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj već mesec dana uživaju u ljubavnoj vezi.

Nemanja je, inače, fudbaler španske Sevilje, a potiče iz prave sportske porodice, vegan je i govori šest jezika. Njegov otac je bio takođe fudbaler.

Naime, Nebojša je karijeru započeo u Bosni odakle je doša u Partizan čije boje je branio pune tri godine. On je tokom svoje fudbalske karijere branio još i boje španskih klubova Logronesa i Leganesa. Devet godina proveo je u Holandij,i gde je branio boje Brede za koju je odigrao čak 300 utakmica. Karijeru je završio 2006 godine u Sparti.

Nemanjin tata je i nakon završene karijere ostao u fudbalu. On je trenutno tehnički direktor u kineskom klubu Hubei Istar.

Nemanja ima još brata Dragišu takođe fudbaler, a sestra Vanja je teniserka.

Supruga Olivera, kako je jednom prilikom i rekao otac Nemanje Gudelja, glavni je stub porodice. Ona je izdržala prvo treninge supruga, njegova putovanja, karantine, a zatim da gaji decu, vaspitava ih, vodi ih u škole, na treninge, pere, sprema ih.

Ono što je zanimljivo, cela porodica vodi računa o ishrani i vegani su, što je, prema njihovim rečima, ključ njihove kondicije i uspeha.

Da je Olivera veoma važna Anastasijinom dečku, da joj je zahvalan za sve, pokazuju i slike na njegovom Instagramu, gde često postavlja mamine fotografije.

Mama Olivera je, sudeći po fotografijama i snimcima koje šeruje na društvenim mrežama, već zavolela snajku. Odlično se provode u Sevilji, idu na večere, zajedno idu u kupovinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA