"Uvek sa viđam sa jednim dečkom, ne sa momcima": Dušica o muškarcima, zbog ovoga prednost daje starijima

- Mislim da su mlađi muškarci posesivniji, barem je to kod mene uvek bio slučaj - rekla je voditeljka

  • 1
Dušica Jakovljević Foto: Nikola Tomić

Voditeljka Dušica Jakovljević progovorila je o etiketama koje joj ljudi stavljaju na osnovu onoga što vide preko malih ekrana ili društvenih mreža, te se dotakla i teme muškaraca.

- Pa ne viđam se nikada sa momcima, znači uvek se viđam sa jednim momkom, a to da li je mlađi ili stariji, pa samo onaj koji mi odgovara energetski. Apsolutno nema pravila - rekal je voditeljka-

- Mislim da su mlađi muškarci posesivniji, barem je to kod mene uvek bio slučaj i umesto da ja budem ta koja je u panici da li će on negde otići, oni su ti koji su vrlo često bili posesivni, ali ja na to sve nekako gledam kao na epizode u svom životu - dodala je Dušica, koja otkriva da li voli da osvaja ili da je osvajaju.

Dušica je prokomentarisala i Dejana Dragojevića.

- Dejan je bio žrtva u jednom momentu dok nije došao u konflikt sa ljudima koji su bili uz njega u njegovim najtežim životnim trenucima. I dok se nisu od njega čule neke reči koje se ne izgovaraju ljudima koji su uvek bili uz tebe - izjavila je Jakovljevićka koja je dodala da misli da Dalila nije prevarila supruga.

- Dalila baš nije prevarila muža na njegove oči, ona je ustala i rekla: "Ja sam se zaljubila, razapnite me!" - rekla je Dušica za Srbija Danas.

Video: Voditeljka nikad sigurnija u sebe, pokazala zgodno telo: Dušica Jakovljević snimila vrele kadrove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA