≫ 

Marijana Mićić o partneru i ćerkici: Miloš samo jede i spava! Beba mi je dobra, imamo sreće

- Kada razmišljam, ja bih najviše volela da mi dete odrasta na selu, bez telefona, musava i kaljava, ali to je teško izvodljivo - rekla je voditeljka

  • 0
Marijana Mićić Marijana Mićić, Printskrin: Youtube/AmiG Show

Glumica i voditeljka Marijana Mićić i njen partner Miloš Marjanović nedavno su dobili ćerku Anu, a Marjana je otvoreno govorila o roditeljstvu i otkrila kako se njen partner snalazi u ulozi oca.

- Sreća, stvarno imam kontrolu da ne kupujem manično mnogo, toliko smo dobili stvari, malo je to, ali opet nije stigla sve da obuče. Poslušala sam mame koje su to prošle i ne gomilam - govori Marijana i otkrila da sve "držio pod kontrolom".

- Ništa mi ne pada teško, još uvek, još uvek je sve pod kontrolom. Beba mi je mnogo dobra, spava od deset do deset, stvarno imamo sreće. Budimo se oko pet, šest da jede, ali imamo sa našom bebom srećom - rekla je voditeljka.

- Niko nam ne pomaže, mi sve možemo super, ja sve mogu sama, Miloš radi, ja ne radim. Kad treba nešto da se obavi, ili da se prošetam sa drugaricama, imamo devojku koja čuva, to je zdravo i za mene, i za bebu - ispričala je Marijana i otkrila da li plaira povratak na posao.

- Ne planiram povratak na posao. Toliko mi je dobro, da ne plniram da se vratim na posao, nema potrebe, pre jeseni ne. Leto će sada, pauza, ali od jeseni hoću - rekla je voditeljka, a zatim priznala da nije razmišljala kakva će biti majka kada njena naslednica odraste.

- Ne znam kakva ću biti, nisam razmišljala, u teoriji bih volela da budem najblaža, da sve može, ako je suditi po kućićima, biću najblaži roditelj na svetu. Ona nema osobine, ona samo jede i spava, dakle tatine, Miloš samo jede i spava - rekla je ona za Republika.rs i dodala:

- Iskreno da ti kažem, bila sam trudna i porađala se u vreme korone, i verovatno da nije bilo korone, imala bih milion drugih strahova, ali korona mi je bila najveći strah... Kada razmišljam, ja bih najviše volela da mi dete odrasta na selu, bez telefona, musava i kaljava, ali to je teško izvodljivo. Do nekog momenta možeš da držiš stvari pod kontrolom.

Video: Marijana pokazala sobu za naslednicu: Pastelne boje, medvedići i srca kao iz bajke

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA