Fudbaleri su oduvek bili "slabi" na pevačice: Neke su odveli pred oltar i sada su u srećnoj porodici

Pored Anastasije Ražnatović koja uživa u vezi sa fudbalerom Sevilje još neke pevačice su osvojile igrače

  • 4
Anastasija Ražnatović, Katarina Kaća Grujić, Tamara Milutinović, Katarina Ostojić Kaja Foto-montaža: Nikola Tomić, Marko Jovanović, Pixabay

Pevačica Anastasija Ražnatović uživa u ljubavi sa reprezentativcem Srbije i fudbalerom španske Sevilje Nemanjom Gudeljom.

Ovo je samo još jedna u nizu veza između pevačice i fudbalera. Mnoge pevačice uživaju u ljubavi sa sportistima, te je spona između ove dve profesije i te kako jaka.

Katarina Kaća Grujić pre dve godine otpočela je ljubavnu vezu sa fudbalerom Crvene Zvezde Markom Gobeljćem, sa kojim je dobila i ćerku Katju.

- Marko ima svoj posao, on je sportista, ne treba da se pojavljuje u estradnim medijima. Mi smo se tako dogovorili. Tako će i ostati. Ne krijemo, nismo ni do sada krili. On je sada na odmoru i sada smo ovde zajedno - pričala je Kaća na početku romanse.

Pevačica Tamara Milutinović posle raskida sa kompozitorom Saškom Nikolićem smuvala je fudbalera Darka Jevtića. Njih dvoje su u početku krili vezu, ali on sada redovno objavljuje njihove fotografije, ali i iznenađenja koja joj priređuje.

Kaja Ostojić nakon razvoda od Džunir Džeka uplovila je u emotivnu vezu sa fudbalerom Mateom Pavlovićem sa kojim živi u Francuskoj.

- Što se tiče Matea, stvarno ne mogu da se požalim. Štaviše, predivno je, a o sreći se ćuti - poručila je pevačica.

Pevačica Sanja Đorđević svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosi, pa samim tim malo ko zna da je njen suprug nekadašnji fudbaler Petar Perica Đorđević.

- Mi smo se zabavljali nekoliko meseci, upoznali smo se slučajno preko moje prijateljice. Meni je Perica u početku bio ružan, ali sam se posle zaljubila u njega. Jedno veče smo sedeli u nekom kafiću i on zapeo da idem kod njega da prespavam. Ja odem, ne znam ni kako me je ubedio na kraju. Međutim, njegova majka je rano ujutro, pre nego što sam ja ustala, javila celoj familiji u Sarajevu da se njen sin oženio i, naravno, rekla je i mojim roditeljima, koji su se šokirali kad su to čuli. Posle toga nisam mogla nazad – rekla je Đorđevićeva svojevremeno, koja iz braka sa Pericom ima ćerku Ivanu.

Pevačica Slavica Ćukteraš godinama je bila u braku sa fudbalerom Vladimirom Avramovim, ali su se pre dve godine razveli.

- Ja sam i ranije to govorila, a to važi i sada, do razvoda je došlo, jer je jednostavno nestalo ljubavi i tako je trebalo da se desi. Znate već da ne volim naširoko o svom privatnom životu da pričam, nikada do sada nisam isticala ni bivšeg supruga ni ćerku. No, negde i razumem, javna sam ličnost, pa narod interesuje šta se dešava u mom životu. Ništa se nije promenilo u ovih godinu dana otkako smo se razveli. I dalje smo u dobrim odnosima, brinemo zajedno o našoj ćerki i to je najbitnije. Iako mi više nismo partneri u ljubavnom smislu, ljubav prema našoj ćerki nikada neće nestati i to je jedino važno - rekla je Slavica tada.

Video: Burne ljubavi uz poneki hepi end: Najpoznatije veze srpskih fudbalera i pevačica!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    15. april 2022 | 11:35

    Главни проблем професионалних фудбалера је што у време кад су требали да се момче и излазе са својом генерацијом они бесомучно трчали за лоптом и тренирали до граница издржљивости а сад кад су постигли нешто у животу они падну на чари изоперисаних певаљки које је сваки мало већи мангуп у граду изгустирао ... и још мисле да им сви завиде! Коме треба Карлеуша, Грујићка и мала Ражнатовићка које мењају мушкарце као чарапе ! ?

  • Propali fudbaler

    15. april 2022 | 13:49

    Ko god oženi pevačicu,na kraju ga opština sahranjuje!

  • Ilija

    15. april 2022 | 20:05

    Normalno znaju de je lova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA