≫ 

Ana Grozdanović podržala Vučića nakon pretnji smrću: Na sotonski način udaraju na predsednika države

- Što pre pohapsiti svakog ko pokuša da unese nemir predsedniku i to u trenutku kada je njemu najteže zarad života svih nas - napisala je Ana

  • 6
Ana Grozdanović, Aleksandar Vučić Foto: Milena Đorđevič, Tanjug/Dimitrije Nikolić

Mlada političarka i članica Socijalističke partije Srbije Ana Grozdanović, oglasila se putem društvenih mreža i osudila "sotonske" udare, odnosno pretnje smrću upućene predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću.

Lepa Ana se oglasila putem svog Instagram naloga, a njenu objavu vam prenosimo u celosti:

- Osuđujem sve koji daju sebi za pravo, da na ovaj sotonski način udaraju na predsednika države, Aleksandra Vučića!!! Ovome moramo stati na put - započela je Ana i nastavila:

- Što pre pohapsiti svakog ko pokuša da unese nemir predsedniku i to u trenutku kada je njemu najteže zarad života svih nas! Ljudi i on je nečiji otac, sin, muž, brat ! A uz sve to čovek koji je mnogo uradio za našu Srbiju! Hvala mu i zbog toga javno dajem podršku NAJBOLJEM PREDSEDNIKU I VELIKOM DRŽAVNIKU SRBIJE u ime socijalista i naravno u svoje ime.

Podsetimo, Viši javni tužilac u Beogradu dao je nalog Posebnom odeljenju za visokotehnološki kriminal da zajedno sa policijom i Bezbednosno informativnom agencijom preduzme sve radnje i mere na identifikovanju učinioca krivičnog dela uperenog protiv predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, a radi njegovog procesuiranja, saznaje Telegraf.rs.

Nalog je izdat nakon što je društvenoj mreži Instagram, korisnik iz Beograda pod imenom Svetozarević Nikola, koji se predstavlja kao bivši glumac amater i tekstopisac objavio video u kome poziva na smrt predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Skandalozne pretnje smrću predsedniku Republike neće biti tolerisane i biće sankcionisane u skladu sa zakonom, poručio je Viši javni tužilac u Beogradu Nenad Stefanović.

Video: Ostavite Srbiju na miru i prestanite da obmanjujete javnost: Vučić Kurtiju i Đukanoviću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ova

    16. april 2022 | 08:25

    Kao karleuša važno da se oglasila a šta je lupila nema veza

  • Opa

    16. april 2022 | 07:39

    AHAHAAAAAAAA

  • Sanja

    16. april 2022 | 07:23

    Bravo za Anu,verujem da tako razmislja 99.9% ljudi... Svašta sebi dopuštaju koje kakve bolesne osobe,želeti nekom smrt....Sačuvaj Boze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA