Tamara Đurić oglasila se o navodnom krahu braka nakon šest meseci: "Naslađujete se..."

Tamara Đurić, u prvom oglašavanju na društvenim mrežama, premda nije direktno demantovala ove navode, reč "razvod" stavila je pod navodnike

  • 9
Tamara Đurić Foto: Instagram/tamarastar89

Vest o navodnom razvodu starlete Tamare Đurić nakon svega pola godine braka odjeknula je u toku jučerašnjeg dana u domaćim medijima.

Ipak, od toga, po svemu sudeći, nema ništa, budući da je Tamara Đurić, u prvom oglašavanju na društvenim mrežama, premda nije direktno demantovala ove navode, reč "razvod" stavila pod navodnike.

- Naslađujte se "razvodom" - napisala je, između ostalog, Đurićeva, zbog čega se da zaključiti da do istog, ipak, neće doći.

Podsetimo, prema saznanjima domaćih medija, starleta je navodno donela odluku da se razvede od Nikole Kačarevića budući da ga "već duži vremenski period gleda samo kao oca svog deteta".

Kako je preneo "Pink", Nikola vodi momački život, te navodno neretko pijan pada u zagrljaje šankerica i konobarica o čemu postoje i materijalni dokazi, odnosno fotografije.

Video: Tamara Đurić bez brusa: Snimila međunožje, a grudi povilenele

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • p.s

    16. april 2022 | 11:36

    Kad se ozenis zenom koja je po sajtovima za odrasle naravno da kad ti dosade odnosi sa njom da ces da bezis.Kad ozenis pravo zensko prirodno i posteno,onda si sa njom do kraja,ako si normalan.Kamion Tamari sa sve ferarijem nebi dao za moju zenu koja je moj zivot i moj oslonac.

  • Hahaha

    16. april 2022 | 10:48

    Majkl Dzekson sa sesirom.

  • Nina

    16. april 2022 | 11:04

    Ko je i po cemu je zasluzna ova persona ,da se svakog dana o njoj pise i to u rubrici "dzetseta"?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA