≫ 

Bio je 4 meseca u zatvoru, godinu dana nosio nanogicu: Evo za koliko će Rasta odslužiti kaznu

- Sloboda je neprocenljiva - poručio je reper

  • 3
Stefan Đurić Rasta, Veliki intervju Foto: Nikola Tomić

Reper Stefan Đurić Rasta zbog nedozvoljenog držanja droge prošle godine dobio je 12 meseci kućnog pritvora, a za dva dana mu ističe kazna.

Rasta će u u utorak, 19. aprila postati slobodan čovek. On ima obavezu da još samo dva dana provede u kućnom pritvoru.

Naime, reper sitno odbrojava dane do slobode pa je tako na Instagramu okačio snimak papira na kom piše da mu je ostalo još samo dva dana do slobode.

- Sloboda je neprocenljiva - poručio je reper.

On je vreme provedeno u kućnom pritvoru iskoristio da spremi nove pesme i pripremi promociju koju će napraviti čim bude slobodan, a dok je bio u kućnom pritvoru Rasta je takođe svakodnevno vežbao, te je i te snimke delio na Instagramu.

Podsetimo, Stefan Đurić Rasta sklopio je nagodbu sa Višim tužilaštvom u Beogradu koje je vodilo istragu protiv njega i Luke B. zbog trgovine drogom.

Međutim, kako nije bilo dovoljno dokaza da je drogu držao radi dalje prodaje, a on je priznao da je držao radi sopstvene upotrebe, sklopljen je sporazum o priznanju krivice, na osnovu kog je dogovoreno da bude kažnjen sa godinu dana kućnog zatvora.

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA