≫ 

Andrija pokušao da usreći ženu nakon neprospavane noći - dobio je brutalan komentar

Aleksandrina reakcija na Andrijinu "sjajnu foru" mnoge je nasmejala do suza

  • 3

Popularni glumac Andrija Milošević ipričao je vic svojoj partnerki, glumici Aleksandri Tomić, a umesto osmehom, počastila ga je brutalanim komentarom.

Andrija je nakon neprospavane noći Aleksandru želeo da obraduje sjajnim vicem, međutim, to mu nije pošllo za rukom i ona ga je "ohladila".

- Sandra, izvini, možeš li da pogledaš ovamo. Da li mogu da te obradujem jednom sjajnom forom, posle neprospavane noći? - rekao je Andija.

- Sajajnom da, tvojim ne - rekla je Sandra, a onda joj je Milošević ispričao svoj vic, nakon kog je ona imala toliko hladnu reakciju, da su se svi zbog toga smejali.

- Jutro još gore od noći - rekla je glumica ozbiljnog izraza lica.

- Nikada ne odustajati od usrećivanja svoje žene... - poručio je glumac uz snimak koji je izazvao brojne rekacije njegovih pratilaca.

"Red dojenja, red presvlačenja, red supavljivanja... Ostane i koji minut za spavanje", "Aleksandra pobedila komentarom", "Kako će te jednom ubiti na spavanju", "Kakav kralj", "Obožavam njenu reakciju", "Ja bih živce ove žene na jedan dan", "", "", neki su od komentara.

Podsetimo, Andrija i Aleksandra krajem februara ove godine dobili su sina Relju, koji je uneo mnogo radosti u njihov dom.

- Super se snalazim, ja sam bio spreman za to. Nema šta, ja imam 43 godine. Osećam se odlično. Spavaš normalno, koliko u tom trenutku možeš, ali nije mi to nikakav teret. Niti mi je to promenilo bilo šta. Nije me ni strah - rekao je Milošević

Video: Andrija Milošević postao žena na momenat: Evo kako izgleda sa perikom i šminkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alal vera alal vera

    17. april 2022 | 13:32

    nikad nije imao jezik da se izjasni i oglasi protiv bivse crnogorske vlasti koja je godinama ugnjetavala srbe

  • Munstra

    17. april 2022 | 13:31

    Više nisi smešan ni babama.

  • djetic

    17. april 2022 | 13:25

    vreme je da se vratis u podgoricu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA