≫ 

Cakanina unuka odustala od Zvezda Granda: Pevačica otkrila zbog neće da učestvuje u muzičkom takmičenju

- Pustila bih je da se malo opeče, pa da razmisli, ali slučajnost je bila takva da je ona morala u Moskvu zbog papira i odustala je - rekla je Cakana

  • 3
Dragica Radosavljević Cakana Foto: Nikola Tomić

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana otkrila je da li će njena unuka učestovati u takmičenju "Zvezde Granda", s obzirom na to da je to ranije bila njena želja.

- Ja sam nju podržala u tome, međutim ona peva isključivo stranu muziku i nema još uvek odnos sa našom muzikom, a ovde na "Zvezdama Granda" se peva naša muzika, pa sam je pustila malo da razmisli - rekla je pevačica.

- Pustila bih je da se malo opeče, pa da razmisli, ali slučajnost je bila takva da je ona morala u Moskvu zbog papira i odustala je, a ja mislim da je i dobro što je odustala, osim što bih se i ja razočarala, iako znam da bi moje kolege rekle: "Cakanina unuka, pa ajde da prođe makar prvi krug", ali ne bih ja to tako - rekla je pevačica.

- Dunja je jako talentovana svira violinu i klavir, ali ona isključivo peva stranu muziku, odrasla je u inostranstvu, engleski priča kao maternji i žao bi mi bilo da ne napravi nešto - ispričala je Cakana za "Grand online" koja smatra da bi se u žiriju ovog takmičenja odlično snašla.

- Uklopila bih se u svakom slučaju u te njihove šale i skečeve, u svakom slučaju mislim da bih bila zabavna, moje kolege misle da sam ja duhovita i ja znam da jesam, jer ja znam i na svoj račun da se našalim, ali i na tuđ... - istakla je pevačica.

- Bila bih vrlo korektna i sikrena, možda i surovo iskrena, možda je to i potrebno da bi bilo nekog balansa - zaključila je Cakana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA