≫ 

Stanija provocira u haljinici bez brusa, a gaćice se "kidaju" jačim pokretom ruke

Strarleta se naslonila na roze "Lamborgini", koji je malo ko na prvi pogled primetio zbog njenog bezobraznog stajlinga

  • 9

Starleta i bivša rijaliti učesnica Stanija Dobrojević provokativnim kadrovima, naslonjena na luksuzni automobila raspalila je maštu svima.

Naime, Stanija je pozirala u pink haljinici, koja je istakla njenu zanosnu figuru, a ispod kreacije nije nosila brus.

Bivša rijaliti učesnica je provocirala u provokativnom izdanju, a nosila je gaćice koje se mogu primetiti samo na jednoj od fotografije, i to one koje se "kidaju" samo jednim jačim potezom ruke.

Duboki dekolte u kombinaciji sa još dubljim izrezom do struka nikoga nije ostavio ravnodušnim, a strarleta se naslonila na roze "Lamborgini", koji je malo ko na prvi pogled primetio zbog njenog bezobraznog stajlinga.

Na Stanijin stajling i provokaciju niko nije ostao ravnodušan, a usledile su brojne rekacije starletinih pratilaca na Instagramu.

"Goriš!", "Ludilo koliko dobro izgledaš", "Kkava mačka", "Gaćice su ti skroz nepotrebne", "Savršena žena", "Stanija i te kako zna da privuče pažnju na sebe", "Uh, ovo je opasno za srce", "Bomba", neki su od komentara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ????

    17. april 2022 | 16:06

    Kao da druge nemaju to što ona ima, Svaka budala može da se skine i rsazgoliti, naduva usta i sise, pokaže dupe i to neke ^pametne" oduševljava. A, trebalo bi da se oduševite kada vidite neku normalnu trudnicuu sa bebom u kolicima.

  • 🔴🔵⚪

    17. april 2022 | 16:20

    Koliko prozora bi moglo da se napravi od ovog pvc-a...

  • Goca

    17. april 2022 | 17:04

    Bolje da rodis I setas dete nego te balone I golo dupe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA