Ana Grozdanović čestitala Vučiću pobedu

- Srećna sam što je pobedio kao naš zajednički predsednički kandidat i ponosna sam što je vise od 400 hiljada socijalista doprinelo njegovoj pobedi - napisala je Ana

  • 4
Aleksandar Vučić,Ana Grozdanović, SPS Foto: Tanjug/Jadranka Ilić, Milena Đorđevič

Mlada političarka i članica Socijalističke partije Srbije Ana Grozdanović, oglasila se putem društvenih mreža i čestitala pobedu na izborima predseniku Srbije Aleksandru Vučiću.

- Čestitam predsedniku Aleksandru Vučicu na veličanstvenoj pobedi. Srećna sam što je pobedio kao naš zajednički predsednički kandidat i ponosna sam što je vise od 400 hiljada socijalista doprinelo njegovoj pobedi - počela je objavu Ana.

- To je potvrda ispravnosti politike koju su Vučić i Dačić vodili svih ovih godina! - navela je jedna od najlepših srpskih političarki.

- Bravo, ali ja ne bih bila ja, kada bih prećutala ono što mi stoji na srcu, nadam se da ću u bliskoj budućnosti imati sliku sa poštovanim predsednikom naše lepe Republike Srbije da ne moraju divni novinari da se muče time što spajaju slike kada pohvalim predsednika, a možda doživim kroz svoj svakodnevni trud i rad da i on mene nekada pohvali - napisala je Ana.

- Nikada se ne zna, a zaista bi mi bila velika čast. Narode svako uspešan je bio početnik, zbog toga radite svakodnevno da bi i vi postali uspešni, ali nikada ne zaboravite ljude koji su vam se našli na tom vašem početku - zaključila je Ana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Ana Grozdanovic SPS (@grozdanovicana_)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    17. april 2022 | 16:38

    Polako sa to uvlacenje uzmi nesto radi...

  • hogar

    17. april 2022 | 16:28

    Pređi ti u njegovu partiju pa ćeš imati zajedničkih slika koliko god hoćeš,verovatno bi te redovno hvalio,mislim tvoj trud i zalaganje.

  • Mili

    17. april 2022 | 20:26

    Mora neko da zameni "kebaru"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA