≫ 

Žabac u panici, slučaj prijavio policiji: "Ukrali su mi motor od 50.000 evra sa pozlaćenim delovima"

- Skinuli su snimke da pregledaju ko je i kako odneo motor. Niko nije mogao da ga odveze, mogli su samo da ga stave u neku prikolicu - rekao je Žabac

  • 6
Nebojša Tubić Žabac Printskrin: Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

Kontroverzni biznismen iz Novog Sada, Nebojša Tubić Žabac tvrdi da mu je lopov ukrao motor vredan 50.000 evra i slučaj je prijavio policiji.

- Motor mi je bio u garaži. To je podrumska garaža, dvoja vrata na daljinski. Kamere su postavljene na tri mesta. Motora nema. Motor vredi preko 50.000 evra. Prijavio sam slučaj policiji, izašli su na uviđaj, napravili su zapisnik.

- Skinuli su snimke da pregledaju ko je i kako odneo motor. Niko nije mogao da ga odveze, mogli su samo da ga stave u neku prikolicu - rekao je Žabac, a onda otkrio na koga sumnja.

- Rekao sam inspektorima ko ga je zadnji put vozio i gde je bio. Sve sam rekao gde može da bude parkiran. Zbog istrage ne mogu da pričam o tom čoveku na kojeg sumnjam. To je organizovana banda taj dan je ukradeno još tri motora najskuplja u Novom Sadu - tvrdi on.

- Motor je, ima pozlaćenih delova. Teško mi je i obavestio sam i moto-klub "Anđele pakla" jer su to moji prijatelji i hoću da mi se moj motor vrati što pre - rekao je on za Kurir.

Video: Ovo ni Kvenitin Tarantino ne bi bolje osmislio :Da li ovo najoriginalnija krađa ikada?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    18. april 2022 | 23:09

    Да је ово друштво нормално, битангу би питали одакле му 50000 евра за мотор !?

  • Mane

    18. april 2022 | 23:57

    Odakle nepismenom kriminalcu motor sa zlatnim delovima od 50000 eura. Ej rođaci…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA