Nadica Ademov u elegantnom izdanju oduševila fanove: Posebnim stihovima najavila veliku promenu

"Tu sam za tebe i kada te sve što te žele zaborave...", stih je koji je podelila sa svojim pratiocima

  • 0
Radiša Trajković Đani koncert poznati Foto: Nikola Tomić

Već mesecima Nadica Ademov predano radi na pripremi svog prvog albuma kojim će obeležiti i deset godina uspešne muzičke karijere, a koliko publika željno čeka njene nove pesme uverili smo se kada je dovela društvene mreže do usijanja objavivši prvu fotografiju i naziv albuma.

Mlada folk zvezda postavila je na svoje profile crno-belu fotografiju na kojoj je u elegantnom, ali seksepilnom izdanju, kao i naziv "Šapat vetrova", što će biti i ime njenog albuma prvenca.

"Tu sam za tebe i kada te sve što te žele zaborave...", stih je koji je podelila sa svojim pratiocima, a čitava najava izazvala je salvu reakcija i pohvala.

Nadica Ademov Foto: Miomir Milić

- Moj prvi album "Šapat vetrova", maj 2022. - napisala je jedna od najtraženijih pevačica u regionu i objavila i da će svi spotovi moći da se vide na njenom novootvorenom Jutjub kanalu.

Koliko Nadica ne prepušta ništa slučaju govori i podatak da će biti umetnik koji je po prvi put posle više decenija na jednom projektu okupiti sve najtiražnije i najuspešnije autore sa ovih prostora, da će sve pesme imati spotove koje uveliko snima po zemlji i inostranstvu kao i da je za potrebe promocije izdvojila pravo bogatstvo, jer želi da se na taj način oduži publici koja je već deset godina prati i podržava.

Ako se na sve to doda činjenica da ona važi za jedan od najboljih vokala u regionu, nije ni čudo što je sve ovo izazvalo ogromnu pažnju i pre premijere.

Video: U četiri zida sa Nadicom Ademov: U izolaciji sam naučila da mesim, pravim torte...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA