Planovi nisu mogli da čekaju, svi su bili u čudu: Rasta otkrio šta je prvo uradio posle skidanja nanogvice

Reper je juče skinuo nanovgicu nakon osam meseci kućnog zatvora, a kako kaže, imao je velike planove koji nisu mogli da čekaju

  • 0

Reper Stefan Đurić Rasta na konferenciji za novinare otkrio je kako je preživeo protekli period u kućnom pritvoru, kao i gde se prvo uputio nakon skidanja nanogvice.

Rasta je juče skinuo nanovgicu nakon osam meseci kućnog zatvora, a kako kaže, imao je velike planove koji nisu mogli da čekaju.

- Ustvari, ja sam već planirao dugo pred kraj ove nanogvice kako ću i šta ću da radim. Ti planovi su bili toliko veliki da nisu mogli da čekaju čak ni jedan dan. Čim sam izašao, odmah sam došao u IDJ studio gde sam snimao spot. Svi su bili u čudu da se nalazim tu odmah, ali to je ono što najviše volim. Mislim da mi je to pružilo pravi osećaj slobode -  rekao je reper.

Rasta je potom pričao o prvi nastupima, koji ga očekuju već narednog vikenda, kao i koliko mu je kontakt sa publikom nedostajao.

- Već znam gde sam za Novu godinu za dve godine. To je nešto što ja već osam godina konstantno radim. Moja sreća u celoj ovoj nesreći je što se u tom periodu nije radilo. Ako sam mogao da biram kad ću da budem uhapšen ovo je bio najbolji period - rekao je Rasta.

Video: Rasta: Ceo album sam napisao u zatvoru! Na osnovu toga snimaćemo film!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA