≫ 

Rasta o pritvoru, nanogici i porodici: Ćerka mi nijednom nije došla u zatvor...

- Tokom boravka u zatvoru gledao sam Zadrugu. Odlučio sam da to uvedem kao dnevnu rutinu, znao sam bukvalno svaki detalj dešavanja tamo - ispričao je reper

  • 1
Stefan Đurić Rasta Printskrin: TV Pink

Reper Stefan Đurić Rasta skinuo je nanogicu i izašao iz kućnog pritvora nakon osam meseci, a prethodno je četiri meseci proveo u zatvoru.

Đurić je u emsiji "Amidži šou" pričao je o periodu kada je bio iza rešetaka, ali i kako je provodio dane u kućnom pritvoru.

- Vidi, sve je već dobra poznata stvar, ali cela ta stvar oko mog podržavanja marihuane, jednostavno moralo je da se desi, da dođe do toga. Ovo može da mi bude samo za nauk, šta su prioriteti i šta trba staviti na prvo mesto. Ovo je jedna velika škola i shvatio sam da bi trebalo uvek da razmislim šta ću da uradim - rekao je Rasta.

- Tokom boravka u zatvoru gledao sam Zadrugu. Odlučio sam da to uvedem kao dnevnu rutinu, znao sam bukvalno svaki detalj dešavanja tamo. Nikad to ranije nisam gledao, sad naravno i ne stižem, ali ne bi verovao da sam jedan period bio najveći fan "Zadruge" - ispričao je Rasta, pa otkrio kakav je odnos imao sa ostalim zatvorenicima u zatvoru.

- Imao sam lep odnos sa ljudima, ljudi su se nekako sa mnom saživeli i proživljavali su za mnom tu kaznu... Svi smo zajedno pratili i dešavanja u vestima, bio sam par puta i tamo, to je svima bilo zanimljivo. Pisao sam i pesme, repovao sam ljudima u zatvoru, okupe se svi oko mene... Ima tamo raznih profila ljudi, bilo je tamo zajedničkih trenutaka koje ću zauvek pamtiti - naveo je on.

Reper je ispričao i kako su igledale posete njegove majke, kao i da mu ćerka Tara nije dolazila u posetu.

- Zaglavio sam tamo u doba korone, posete su bile svedene na minimum i bilo je teško, nemaš baš puno informacija iz spoljnog sveta. Majka mi je dolazila često, ona je jak lik i ona mi je uzor, nosili smo rukavice, imali smo vizire, to su bile baš emotivne posete, nema nikakvog kontatka - rekao je on.

- Majka je uvek tu bila u mom životu da drži stvari kako treba, dala mi je savete i rekla: "Šta je sine, tu si - gde si, nema druge". Sećam se da me je pitala da li sam propušio, jesam propušio u zatvoru - rekao je Đurić kroz osmeh i priznao da ćerkica nije dolazila ga poseti:

- Sa njom se nisam viđao. Bio je zajednički dogovor da njoj ne ostavljamo te slike u glavi. Ona sada ima četiri godine i ona je bila moj najveći motiv da sve izdržim, da budem jak. Tara me je oplemenila.

Video: Sklekovi, kupka, ručak, pa bembara: Rastine pripreme za prvi intervju po izlasku na slobodu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA