Stanija u mini bikiniju - toliko dobro izgleda da je "greh" što bilo šta ima na sebi

Pojedini ne mogu da se odluče koji kadar im je draži, ali jedno je sigurno - svi obožavaju Stanijine atribute

  • 5

Starleta i rijaliti zvezda Stanija Dobrojević provokativnim kadrovima raspalila je maštu mnogima i pokazala zašto muškarci širom sveta uzdišu za njom.

Stanija je pozirala u minijaturnom bikiniju sa cirkonima, koji je jedva prekrio njene intimne delove tela, taman toliko da prizor bude "prihvatljiv" osobama i ispod 18 godina.

Rijaliti zvezda se naslonila na roze "lamborgini", tako da je njena zadnjica u tanga bikiniju bila u prvom planu, a taj prizor mnogima je ubrzao puls.

Starleta je pozirala i okrenuta ka kameri i pokazala svoje telo i spreda, a pojedini ne mogu da se odluče koji kadar im je draži, ali jedno je sigurno - svi obožavaju Stanijine atribute.

"Goriš!", "Ludilo koliko dobro izgledaš", "Kakva mačka", "Greh je da nosiš bilo šta na sebi", "Savršena žena", "Stanija i te kako zna da privuče pažnju na sebe", "Uh, ovo je opasno za srce", "Bomba", neki su od komentara.

Podsetimo, Stanija se pre nekoliko dana snimala dok je mazila stomak, koji je izgledao kao trudnički i govori: "Trudna sam, već peti mesec".

Njeni fanovi su tada potpuno "poludeli" i mnogi su mislili da je ona zaista u drugom stanju, međutim, starleta je za Telegraf.rs objasnila da se samo šalila.

- Nisam trudna, prejela sam se. Samo sam se šalila - poručila je tom prilikom Dobrojevićeva za Telegraf Jetset.

Video: Već sam peti mesec: Stanija Dobrojević trudna?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    21. april 2022 | 22:25

    Izgleda fejk dobro. I ja bih tako izgledao da sam žensko i da ugrađujem silikone. Da vidimo kako izgleda prirodno pa ćemo onda da je hvalimo.

  • Sascha

    21. april 2022 | 09:32

    Ne sme u Srbiju, boji se da je ne uhapse 😂

  • Ena

    21. april 2022 | 05:21

    Silikoni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA