Karleuša tračicama pokrila 2% kože! Crno-beli snimak sa ivice bazena "obara vilice"

Pevačica je sedela na ivici bazena tako da je u prvom planu bio njen, mnogim muškarcima, najdraži atribut

  • 21

Pop zvezda Jelena Karleuša brutalnim kadrovima sa labavim tračicama na sebi opasno mami na greh.

Pevačica je na svom Instagram profilu podelila stari snimak i podsetila mnoge muškarce da im je omiljeno godišnje doba leto, jer Karleuša tada "grmi" u bikiniju.

Jelena se tada snimala u bikiniju sa tračicama, koji prekriva 2% njene kože, a sedela je na ivici bazena tako da je njen, mnogim pripadnicima jačeg pola, najdraži atribut, bio u prvom planu.

Crno-beli snimak "zapalio" je društvene mreže, jer ga Kraleušini faovi iznova i iznova šeruju, a verujemo da i "hejteri" ne mogu da odole.

"Ludilo", "Kkava si bomba", "Jedva čekam leto i nove snimke", "Ova žena nerealno dobro izgleda", "Najjača riba na estardi", "Srce mi preskače", "Ubićeš nas jednog dana", "Blago Dušku Tošiću kakvu ženu ima", "Nemaš konkurenciju", neki su od komentara.

Karleuša je provokativnim kadrovima raspalila maštu mnogima, a nema sumnje da mnogi jedva čekaju leto i svakodnevne pevačicine kadrove u bikiniju.

Video: Haljina na lancima, tkanina jedva drži grudi: Moćan snimak pozadine dok Karleuša kida catwalk


(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    20. april 2022 | 15:56

    Ova zena je misterija. Kako onda uzivo ne izgleda ovako? Uzivo...nema blage veze sa slikama.. Misterija mi je kako to njen mozak kuva... Da postavlja nerealne slike. Zena je prosek.

  • Mika

    20. april 2022 | 15:47

    Boze Gospode... Spasi nas..

  • Bxo

    20. april 2022 | 16:52

    Pa kad je vec skoro sve pokazala, moze da skine i te tracice i uspela je u zivotu. Samo ne znam sta to ona ima, sto druge nemaju, osim te plastike.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA