Ivana proslavila rođendan bez Sanje i Ksenije: Evo šta se dešava među Uragankama

- Nismo mogle da prisustvujemo na proslavi sinoć iz opravdanih razloga - rekle su Sanja i Ksenija

  • 1

Članica grupe "Hurricane" Ivana Nikolić proslavila je svoj 27 rođendan u jednom prestoničkom restoranu, ona se sa prijateljima i saradnicma provodila do zore, a mnogima je zapalo za oko što se njene kolegnice iz grupe Ksenija Knežević  i Sanja Vučić nisu pojavile.

Naime, proslavi su prisustvovali brojni saradnici, prijatelji i kolege, svi osim članica benda sa kojima nastupa. Na snimcnima i slikama koje je Ivana objavljivala tokom čitave večeri nisu se našle Sanja i Ksenija, te su se brojni pratioci zapitali da li je sa njima sve u redu.

Iako su mnogi pitali Ivanu zbog čega njene koleginice nisu došle, kao i da li ih je uopšte i zvala, ona je potpuno ignorisala pitanja i uživala u proslavi rođendana.

Sudeći po snimcima i slikama sa proslave rođendana Ivana se ponašala srećno i zadovoljno, kao da je ni najmanje nije potreslo što je proslava prošla bez koleginica iz benda. Ona se sjajno provodila, a u jednom trenutku je i sama uzela mikrofon i zapevala. S druge strane, ni dve Uraganke se nisu preterano uzbudile zbog toga. Ksenija je otputovala, što se može zaključiti po njenim slikama na Instagram storijima, dok je Sanja kafenisala sa prijateljima.

Kako bismo proverili da li je sve u redu sa članicama grupe "Hurricane" kontaktirali smo ih, a one su nam otkrile da je među njima sve kako treba.

- Sve je u najboljem redu i nismo naravno u svađi niti bilo šta slično. Nismo mogle da prisustvujemo na proslavi sinoć iz opravdanih razloga - rekle su Ksenija i Sanja za TelegrafJetset, a Ivana nam je takođe potvrdila da je među njima sve super i da su na dan njenog rođendana ceo dan provele zajedno:

- Zato smo u subotu, na dan mog pravog rođendana bile ceo dan zajedno i provele ga fenomenalno bez obzira što smo to veče radile.

Inače, Ivana je za rođendan izabrala bombastičnu odevnu kombinaciju - kratku zlatnu haljinicu sa dubokim dekolteom, dok je dugu kosu sklonila na stranu. Imala je tortu u obliku bombe, koju je sekla mačem, a po snimcima se može zaključiti i da je popila koju čašu više.

Video: Sad je jasno zašto ima Bum u nadimku: Uraganka objavila snimak kako pozadinu dovodi do savršenstva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA