Stanija kao "zlatna ribica": U ovoj pozi biste vi njoj ispunjavali sve želje

U prvom planu bio je njen atribut koji ju je proslavio

  • 10

Starleta i bivša rijaliti učesnica Stanija Dobrojević novim fotografijama u minijaturnom  bikiniju pokazala je zašto je "tiha patnja" mnogima.

Dobrojevićeva je pozirala ležeći na stomaku, tako da se njeno telo videlo otpozadi, a u prvom planu, naravno, bio je njen "najpoznatiji atribut".

- Zlatna ribica - napisala je starleta u opisu fotografija koje su izazvale brojne reakcije i komplimente na račun starletinog izgleda.

"Fantastično", "Ludilo", "Najzgodnija žena", "Kakvu pozadinu imaš", "Sve bih ti želje ispunio", "Udaj se za mene i po ceo dan ćeš baš ovako da ležiš", "Predivna si", "Prava zgodnica", "Teklo za medalju", neki su do komentara.

Podsetimo, Stanija se pre nekoliko dana snimala dok je mazila stomak, koji je izgledao kao trudnički i govori: "Trudna sam, već peti mesec".

Njeni fanovi su tada potpuno "poludeli" i mnogi su mislili da je ona zaista u drugom stanju, međutim, starleta je za Telegraf.rs objasnila da se samo šalila.

- Nisam trudna, prejela sam se. Samo sam se šalila - poručila je tom prilikom Dobrojevićeva za Telegraf Jetset.

Video: Dobra i loša strana Stanije Dobrojević: Istovremeno slikala krastu na usni i međunožje koje viri

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA