≫ 

Ovo su vikendice poznatih glumaca i pevača: Neke koštaju i do 300.000€, slike će vas raspametiti

Glumci i pevači su izgradili svoje oaze mira daleko od gradske vreve

  • 24
Nikola Kojo, Sloboda Mićalović, Ljiljana Blagojević, Vesna Zmijanac, Đani, Natasa Bekvalac, selo Foto: Youtube/Firefly Productions, ATA Images, Nikola Tomić, Ivan Strahinić

Poznate ličnosti sve češće kupuju vikendice kako bi tokom slobodnih dana gradsku buku zamenile čistijim vazduhom i mirnijim životom.

Neki od njih su definitivno rešili da se ne vraćaju u gužvu, kupili su domaće životinje kojima su se potpunom posvetili, a mnogi otvoreno govore o tome da se ne stide nijednog poljoprivrednog posla.

Tokom pandemije korona virusa cene kvadrata u seoskim naseljima drastično je skočila, a razlog je upravo to što su se mnogi odlučili da život u gradu zamene onim u selu.

Neke žive pretežno seoskim načinom života, a neke samo odmaraju od posla, ali ono što je zajedničko ovim zvezdama je da su vlasnici prelepih kuća van grada.

Ljiljana Blagojević

Poznata glumica je zajedno sa suprugom Sinišom Kovačević otišla na selo. Njih dvoje imaju imanje kraj reke u Surduku u kojem uživaju.

Ljiljana Blagojević i njen suprug su ćerki Kalini i unukama ostavili stan u gradu, a oni su se povukli na selo.

- Odselili smo se u Surduk, pored Dunava, u kuću s dvorištem iz kojeg pogled puca na vinograde. Sada imam više vremena da čitam i razmišljam o sebi. Ležem ranije, a budim se prirodno. Volim da čujem ptice, žabe, vetar, ali priznajem da više volim zimu, kišu i sneg. Verovatno bih bila veoma srećna kada bih živela u nekoj nordijskoj zemlji. Svi se čude kad kažem da bih dala pet leta za jednu zimu. Zemun je nekada imao atmosferu malog grada, ali dobio je brzinu Beograda. Ipak, ostao mi je prva ljubav, tu sam rođena, odrasla, išla u školu, tu su mi bili prvi izlasci - ispričala je Ljiljana, pre nekoliko godina.

Nikola Kojo

Glumac Nikola Kojo više od deset godina ponosni je vlasnik kućice na Kosmaju na prostranom imanju. Kojo je dugi niz godina zagovarao ideju da će na obroncima Kosmaja napraviti komunu sa prijateljima u sredini, koja je nadaleko poznata kao najčistija.

- Želim da se totalno izmestim iz grada na selo, ali trenutno to nije izvodljivo zbog moje dece i njihovog školovanja. Ipak, i to će uskoro biti moguće - otkrio je Nikola pre izvesnog vremena, koji sa suprugom Aleksandrom ima tri ćerke.

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

Popularna glumica Sloboda Mićalović i njen suprug Vojin Ćetković svoj kutak su stvorili u Čortanovcima. Osim vikendice, imaju i lep voćnjak. Za to vojvođansko mesto čuli su preko Vojinovog prijatelja gde su često odlazili i sa decom. Tako se rodila idej i želja a da tamo naprave kuću.

Još odavno su imali san da vreme provode u prirodi, ali posebno su mu se posvetili otkad imaju decu, kako bi njihove ćerke udisale čist vazduh i trčarale slobodno po prirodi, a ne bile skučene u stanu.

Sada glumački bračni par na imanju u Čortanovcima zaista uživa – roštiljaju kad god požele, druže se, dok deca upoznaju prirodu i sve ono što nam ona pruža.

Pored glumaca i estradni umetnici su ti koji su mir pronašli u vikendicama na selu.

Vesna Zmijanac

Pevačica Vesna Zmijanac poseduje veliko imanje na Bukulji, gde odlazi kad god poželi da pobegne od gradske gužve. Njena oaza mira prostire se na 7 hektara a poseduje čak dve kuće.

U početku kuća nije trebala da bude toliko velika već "mala šumadijska", ali je usred gradnje došlo do promene plana.

Vesna je svesna da velika kuća zahteva i veliki posao, pa se pored glavne u kojoj boravi pevačica sa svojom porodicom nalazi i pomoćna kuća u kojoj stanuju, kako ih Vesna zove "domaćica i domaćin" koji brinu o imanju u njenom odsustvu.

Nataša Bekvalac

Natašino imanje prostire se na 3.500 m2, a sama kuća ima 400 m2. Pričalo se da je u nju uložila 200.000 evra. Sagradila je i bazen.

Imanje je ograđeno zelenom ogradom, nema komšija u blizini, pa joj je tako obezbeđena privatnost.

U luksuznoj kući ima kuhinju, ogroman dnevni boravak, dva kupatila i više spavaćih soba, čak dva prostrana balkona, a osim glavnog, ima i više pomoćnih objekata na placu.

Radiša Trajković Đani

Poznati folk pevač Radiša Trajković Đani je za sebe i svoju porodicu sagradio luks vilu na obali reke Save okruženu palmama, u kojoj ima prilike da uživa kad god to poželi, ali sigurno je da je leto pravo vreme za to.

Veliki bazen, kao i palme od nekoliko metara postavljene su okolo kuće , pa se stiče utisak kao da Trajkovići uživaju na nekoj egzotičnoj destinaciji daleko od Srbje.

Video: Nata Bekvalac pokazala bašticu, pa počela da provocira majku snimanjem: Što psuješ i što me ne voliš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаги

    21. april 2022 | 16:28

    А сви изигравају сиротињу. Од посла не може да се живи итд...итд

  • Baki

    21. april 2022 | 16:49

    A do skoro su kukali da nemaju overenu knjižicu, da ne mogu da plaćaju ratu kredita, penzija mala ...

  • Alex

    21. april 2022 | 18:35

    Jadni glumci..kuknjava na sve strane a ono salasi, stanovi, vikendice, ljubavnice. Uredno ce da vam objasne kako da mislite, promovisace tzv "gradjansku" Srbiju a kad zagrebes malo ono alkosi, agresivci, preljuba i necast a love koliko hoces. Ne racunavsi one koji se bave zemljom ostatak vecinom licemeri i foliranti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA