Anastasija "grmi" u rokerskom izdanju: Mrežaste čarape, vlažna kosa, a preko grudi samo tračice

Ražnatovićeva je na sebi imala kožnu jaknu, mrežaste čarape, a preko grudi je imala samo kaišiće dok se kombinacija savršeno uklopila uz vlažnu kosu

  • 9

Popularna pevačica Anastasija Ražnatović s razlogom svakodnevno dobija komplimente da bi mogla da napravi sjajnu karijeru u modelingu, o čemu svedoči i njeno najnovije izdanje u kojem se fotografisala.

Ražnatovićeva je na svom Instagram profilu objavila nekoliko kratkih snimaka sa slikanja na kojem je pozirala u neočekivanom, ali veoma atraktivnom izdanju.

Naime, Anastasija je ovog puta obradovala pratioce izadnjem u "rock" stilu, a niko nije ostao ravnodušan na ovaj pevačicin stajling.

Ražnatovićeva je na sebi imala kožnu jaknu, mrežaste čarape, a preko grudi je imala samo kaišiće, dok se kombinacija savršeno uklopila uz frizuru "wet look", tj. vlažnu kosu.

"Ovo je fenomenalno", "Tebi sve lepo stoji, najlepša si", "Najjača riba na estradi", "Ludilo koliko dobro izgledaš", samo su neki od kometara.

Podsetimo, Anastasija Ražnatovič uživa u ljubavi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem. Oni se znaju dugi niz godina, ali ljubavnu vezu su otpočeli pre mesec dana kada je on boravio u Srbiji.

Video: Anastasija pokazala da i u farmerkama je baš hot: A onda se skinula u kožni šorts i mrežaste čarape

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA