Pozvali smo Mariju Veljković posle pisanja medija: "Nemam komentar"

Mediji navode da se Marija razvela zbog navodne afere sa kaskaderom, koja je navodno trajala godinu dana pre njenog razvoda

  • 8
Unicef, Marija Veljković, vebinar o roditeljstvu FOTO: Telegraf.rs

Voditeljka Slagalice, Marija Veljković, oglasila se za Telegraf.rs nakon navoda da se razvela od Milana Milovanovića zbog kaskadera Uroša Ćertića.

Naime, mediji navode da se Marija razvela zbog navodne afere sa kaskaderom, koja je navodno trajala godinu dana pre njenog razvoda.

Ovim povodom pozvali smo Mariju, a voditeljka je bila šokirana kada smo joj prepričali navode u medijima.

- Molim?! Šta je to? Nemam komentar, stvarno ste me sada šokirali... - rekla je voditeljka za Telegraf Jetset.

Podsetimo, Marija se nedavno razvela nakon više od deceniju braka sa Milanom Milovanovićem, sa kojim ima troje dece.  Voditeljka je ranije otvoreno govorila o krahu braka.

- Kad se udate, mislite da je to do kraja života. Nema druge opcije. No, život nas uči raznim lekcijama. Zapravo, mi smo rastavljeni, a sam razvod je u toku. Papir nije važan, već činjenica da deca i ja imamo novi životni prostor - rekla je Marija ranije.

- Mada rastavljeni, mi smo mama i tata i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, a to nije malo. Njih troje su veliki, pametni i razumni, imaju svoje vreme i s tatom i s mamom, vole i mamu i tatu. To je jedino bitno - ispričala je voditeljka tada, ističući tada da njihovom odnosu nije presudila treća osoba.

- Ne mora da bude tako. Emotivno smo se udaljili i to je bio kraj. Kada ste s nekim jako dugo, a sve više osećate da nije kao pre, takve odluke se same nametnu - rekla je Marija ranije.

Video: Marija Veljković: Roditelji, slušajte svoj instinkt, niko ne može da zna bolje od vas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    22. april 2022 | 13:40

    Svaka je ista ako nemas para nece te ni pogledati,a ako imas para i da ai mnogo ruzan ili star volece te do poslednjeg dinara.

  • Duka Srbin Tenja

    22. april 2022 | 13:48

    Deca su velika, pametna i razumna????? A roditelji ispadaju, po njenoj izjavi, maleni, nerazumni I nisu bass pri ccistoj savesti.

  • Hahah

    22. april 2022 | 14:59

    Rastavljeni mama I tata. Take su Danasnje zene samo Im daj 500 evra mesecno, dete I Stan I 90 % zena ne zeli da ima vise muza. (da bi ih menjali kad pozele I koliko zele)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA