≫ 

Pozvali smo Uroša Ćertić: Posle njegovog odgovora ništa nam nije jasno

Mediji navode da se Marija razvela zbog navodne afere sa kaskaderom, koja je navodno trajala godinu dana pre njenog razvoda

  • 6
Uros Ćertić Foto: ATA Images

Bivši rijaliti učesnik i kaskader Uroš Ćertić oglasio se za Telegraf.rs nakon navoda da se voditeljka Slagalice, Marija Veljković, navodno zbog njega razvela od Milana Milovanovića.

Naime, mediji navode da se Marija razvela zbog navodne afere sa kaskaderom, koja je navodno trajala godinu dana pre njenog razvoda.

Ovim povodom kontakritali smo Uroša.

- Da je bila sa mnom bila bi još u braku kao i mnoge koje su ostale srećnije u brakovima, jer se zna "tvrd p*** mir u kući" - rekao je Ćertić za Telegraf Jetset.

Podsetimo, voditeljka je bila šokirana kada smo joj prepričali da mediji pišu da se razvela zbog Ćertića.

- Molim?! Šta je to? Nemam komentar, stvarno ste me sada šokirali... - rekla je voditeljka za Telegraf Jetset.

Inače, Marija se nedavno razvela nakon više od deceniju braka sa Milanom Milovanovićem, sa kojim ima troje dece. Voditeljka je ranije otvoreno govorila o krahu braka.

- Kad se udate, mislite da je to do kraja života. Nema druge opcije. No, život nas uči raznim lekcijama. Zapravo, mi smo rastavljeni, a sam razvod je u toku. Papir nije važan, već činjenica da deca i ja imamo novi životni prostor - rekla je Marija ranije.

- Mada rastavljeni, mi smo mama i tata i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, a to nije malo. Njih troje su veliki, pametni i razumni, imaju svoje vreme i s tatom i s mamom, vole i mamu i tatu. To je jedino bitno - ispričala je voditeljka tada, ističući tada da njihovom odnosu nije presudila treća osoba.

- Ne mora da bude tako. Emotivno smo se udaljili i to je bio kraj. Kada ste s nekim jako dugo, a sve više osećate da nije kao pre, takve odluke se same nametnu - rekla je Marija ranije.

Video: Anđelina Džoli: Nisam mogla više da podnesem Bredovo alkoholisanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ona

    22. april 2022 | 16:11

    Sam čula!!!!! Iz pouzdanog izvora!!!!!! Varala je muža celo vreme braka i birala isključivo veoma poznate ličnosti! ......

  • Larva

    22. april 2022 | 17:13

    Konačno rešenje Skočko Skočko Karo Karo.

  • Neki Tamo

    22. april 2022 | 16:14

    Niste imali pametnija posla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA