≫ 

"Bio sam mlad, verovao sam da je abortirala moje dete": Pevač o bivšoj koju povezuju sa elitnom prostitucijom

- Razne priče sam progutao, nisam bio tada namazan u sve sam verovao - rekao je Andrija

  • 2
Andrija Marković i Ružica Veljković. Foto: Marko Jovanović, A. Nalbantjan

Pevač Andrija Marković, koji se pre 17 godina takmičio u Zvezdama Granda, progovorio je o svojoj romansi sa Ružicom Veljković, koju povezuju sa elitnom prostitucijom.

- Bio sam sa njom pre 10 godina. Tada sam kratko bio u Beogradu, razne priče sam progutao, nisam bio tada namazan u sve sam verovao - rekao je Aki u emisiji "Grand Magazin".

Nedavno su se pojavili i naslovi o njihovoj vezi, a pevač je istakao da je tada mislio, kakao je rekao, da je Ružica abortirala njihovo dete.

- U tom trenutku sam mislio da je moje dete koje je abortirala, ali to nema veze sa mnom. Ne želim da dajem na značaju tome. Rekao sam šta sam imao - jasan je bio pevač i dodao da me u poslednje vreme mnogo promenio.

- Od tada sam se promenio, mnogo sam oprezniji nego što sam bio. Ko se jednom opeče, tu više ne stavlja ruku. Ne želim da govorim o privatnom životu, ne znam da li bih bio sa nekom poznatom devojkom, ne bi mi prijalo - iskren je bio Marković.

Podsetimo, nakon  povezivanja sa najstarijim zanatom, oglasila se Ružica i progovorila o druženju sa devojkom koja se navodno nazali u katalogu uhapšenog makroa, Duška Banjca.

- Mene optužuje Marija Halas da se prostituišem, a zapravo ona to radi. Družila sam se sa njom godinama i znala sam kako živi i čime se bavi. Nije mi to smetalo, ali nisam dozvoljavala da me uvuče u njen loš krug, jer imam dete i svoju porodicu i nikada se time ne bih bavila - rekla je Ružica i dodala da ima dobro stituiranog muža i da nema potrebe da se bavi najstarijim zanatom.

- Živim dobro, imam dobro situiranog muža i to mi nije potrebno. Marija Halas je pokušala da baci ljagu na moje ime jer je ljubomorna i ima prazan život i zbog droge koju često konzumira ne zna šta radi. Ja sam do prekjuče bila u Švajcarskoj i nisam nikako mogla biti sa njom u Makedoniji. Pritom trudna sam po drugi put i ovaj stres ne prija ni meni, ni bebi - kaže Ružica za Informer.

Video: Gastozu ovo nije trebalo: Evo kako je Ružica Veljković oplela po pobedniku Parova

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma

    22. april 2022 | 17:27

    Sve ste poštene.... Da.... Dok ne nađete bogate muževe!! A preko vas pregazila vojska! Sad ootužujete jedna drugu, a isto radite sve. Užas!

  • vesna

    22. april 2022 | 21:48

    ovaj se napokon pojavi e

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA