Farbaju jaja, sve se šareni i blista, a tu je i dekoracija: Ovako poznati provode Veliki petak

Kod poznatih sve je spremno za Vaskrs

  • 13

Vaskrs je najveći hrišćanski praznik koji će se proslaviti u nedelju, 24. aprila, a tradicionalni običaj je da se jaja farbaju na Veliki petak, koji su ispoštovale poznate ličnosti.

Neda Ukraden podelila je stori na svom Instagram profilu i pokazala pratiocima kako se u njenoj kući neguje tradicija. Njoj su u pomoć oko farbanja jaja pritekle unuke.

Seka Aleksić poznata je kao velika vernica, te se Vaskrs u njenom domu obeležava sa gala trpezom i dekoracijom. Seka je ovog Velikog petka farbala jaja sa svojim sinovima Jakovom i Jovanom, a nema sumnje da je uživala.

Video: U pozadini duhovna crkvena muzika: Seka Aleksić pokazala kako joj deca uživaju u farbanju jaja

Radiša Trajković Đani nedavno je postao deda po drugi put, a da u domu Trajkovića vlada mir i blagostanje dokazuje i njihova praznična trpeza iz Beograda na vodi. Nema sumnje da je njegova Slađa s ljubavlju farbala jaja kojima se Đani pohvalio.

Luna Đogani dočekaće svoj prvi Vaskrs sa naslednicom, a ponosna mama je sada na svom Instagramu pokazala kako ona i Mija uživaju u spremanju praznične trpeze.

Marko Stojković, poznatiji kao Mc Stojan, pokazao je da su na Veliki petak u njegovoj kući na Kosmaju farbali jaja. On je snimio svoju majku koja je vredno radila i tada otkrio da je farba koju ona koristi totalno prirodna. Zorica se odlučila za stari, provereni recept.

U jednu šerpicu ubacila je lukovinu, a u drugu korkumu. Marko se oduševio žutim jajima, pa poručio majci: "Bravo Zoko, ljubi te sin".

Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža ponosno je objavio fotografiju sa dva najmlađa člana njegove porodice i pokazao kako se tradicija i u njegovom domu poštuje. Baja je sa sinovima Gavrilom i Danilom otišao na jednu beogradsku pijacu kako bi kupio sve potrebne namirnice za predstojeće praznike.

Ana Rajković, supruga golmana Predraga Rajkovića pohvalila se na društvenim mrežama da je bila vredna od ranog jutra. Ona je pokazala kako je u porodičnom domu u Francuskoj ukrasila stan za najveći hrišćanski praznik.

Ana je koristila pretežno pastelne boje, a za tradicionalno farbanje jaja u lukovini u pomoć joj je pritekla prijateljica koja se potrudila da na tim jajima budu ispisana imena njihovih naslednika Tadije i Relje.

Video: Karleuša objavila šokantne snimke na Veliki petak: Pevačica u ulozi vrelog zeke

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA