Janjuš: Živim kod Ene, ona je najbolja majka i žena

- Mi smo sad u odličnim odnosima, nema nikakve tenzije, šta je bilo, bilo je - rekao je bivši zadrugar

  • 5
Zadruga 5 ulazak Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marko Janjušević Janjuš nakon diskvalifikacije iz rijalitija "Zadruga", neko vreme se povukao iz javnosti.

I dok su se mnogi pitali gde je on sada, kao i gde živi, bivši zadrugar je sve šokirao izjavom da se uselio u kuću bivše supruge Ene i ćerke Krune:

- Živim kod Ene, može se reći da živimo zajedno. Ena i ja funkcionišemo zaista nikad bolje, ali ne spavamo u istom krevetu, ja spavam s Krunom, to je njena želja, nisam dugo bio tu. Nismo bili intimni otkako sam je prevario. Iskreno, ne mogu da verujem da je ona mene primila nazad u kuću. Ona nikad ništa loše nije rekla o meni, nikad se nije mešala ni u šta. Ona je najbolja majka i žena - rekao je Marko, pa dodao da je Ena jedna od retkih žena koja nikad nije komentarisala rijaliti niti rekla ružnu reč o njemu, prenosi "Srpski Telegraf".

I dok su se mnogi pitali gde je on sada, kao i gde živi, bivši zadrugar je sve šokirao izjavom da se uselio u kuću bivše supruge Ene i ćerke Krune:

- Mi smo sad u odličnim odnosima, nema nikakve tenzije, šta je bilo, bilo je. Ja bih voleo da se ništa od ovoga nije desilo, iskreno, sad iz ovog ugla kad se sve to desilo, šta sad može da bude, ne znam, treba vremena svakako da vidim šta i kako. Kajem se iskreno, pogotovo što se to desilo tako javno, na televiziji - priznaje Janjuš i ističe da mu je u celoj priči najbitnija ćerka, te da zbog nje više ne želi da se vraća u rijaliti.

- Kruna sve zna, svesna je svega, njoj je samo bitno da sam ja sad tu uz nju i mnogo je srećna zbog svega. Svaki dan smo zajedno, po ceo dan, niko drugi mi ne treba niti me šta interesuje. Ničeg nisam bio željan, samo nje, sad sam tu i to je to. Svaki put kad bih rekao: "Ne ulazim u sledeći rijaliti", desi se da uđem, sad neću da govorim ništa, pa šta bude. Umoran sam, ali Kruna nema cenu, žao mi je što sam propustio vreme s njom, nema tih para više, iskreno. Vodim Krunu u Prijepolje za Vaskrs, a Ena ide s prijateljima na odmor, tako da ćemo biti odvojeni za praznike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😋

    23. april 2022 | 11:16

    Ja te ne bi ni u dvorište pustila a kamo li u kuću.

  • Др

    23. april 2022 | 07:23

    Немате појма колико ми је сада лакше, а страшно сам бринуо!

  • Zamisli

    23. april 2022 | 08:08

    Zgrnes tolike pare i nemas gde da spavas nego se brukas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA