Ceca Ražnatović: Bog me je spasio više puta, postim 11 godina, volim da obilazim manastire

- Od malih nogu se u mom porodičnom domu poštuju sva pravoslavna načela - rekla je Ražnatovićeva

  • 10
Hram Svetog Save, Božić

Foto: ATA Images

Folk zvezda Ceca Ražnatović vaspitavana je u hrišćanskom duhu, te se svaki praznik u njenom domu dočekuje uz radost i veliku ljubav.

Otkako je porodica Ražnatović bogatija za još jednog člana, tradicionalno kuckanje jajima odvija se tokom celog dana, budući da se Veljkovom nasledniku veoma dopada ovaj srpski običaj.

- Od malih nogu se u mom porodičnom domu poštuju sva pravoslavna načela. Tako da sam vaspitavana u pravoslavnom duhu. Moja majka je učiteljica, te je mene i moju sestru učila sve ono što je vezano za crkvu. Nedeljom smo odlazili na liturgiju, poštovali običaje za svaki praznik, a sestra i ja smo se radovale praznicima - rekla je Ceca.

Ražnatovićeva je istakla da je krštena kao beba i otkrila da li njena vera raste s godinama.

- Sa godinama se čovek upoznaje sa verom. Ne možete isto da percipirate veru sa pet, petnaest i trideset godina. Kao što svako od nas u tim starosnim granicama ne razmišlja isto, tako svi mi imamo drugačiji doživljaj vere - rekla je pevačica i osvrnula se na to da često posećuje manastire.

- Volim da posećujem manastire i kad god mi to obaveze dozvoljavaju, trudim se da posetim manastire u našoj zemlji, ali i u drugim državama. Pre četiri godine zajedno sa prijateljima posetila sam Jerusalim i mogu da kažem da mi je to bilo neverovatno iskustvo za čitav život - rekla je Ceca za Objektiv i dodala:

- Energija koju osetite tamo ne može rečima da se dočara, to je nešto prelepo. Fascinirana sam izraelskom kulturom. Ova zemlja vam daje mogućnost da iz različitih uglova posmatrate grad - od toga kako su ulice uređene, do toga kako narod živi. Daje vam mogućnost da iz modernog života odete u prošlost i upoznate se sa istorijom starom na hiljade godine. To nećete moći ni na jednom mestu na svetu.

Pevačica je otkrila i da smatra da ju je Bog više puta spasio.

- Bilo je takvih životnih stvari, ali to su momenti koji nisu za prepričavanje. Bogu sam zahvalna na svakom novom danu i tome što je moja porodica živa i zdrava - rekla je Ceca.

Video: Ceca o svađi žirija zbog stajlinga takmičarke: Na jedno pitanje samo je digla ruke i rekla

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA