Radujem se praznicima kao i moj Milija: Jelena otkrila kako u drugom stanju provodi najveći hrišćanski praznik

- Toliko lepih uspomena me veze za detinjstvo da bih mogla danima da pričam. Imala sam tako divno, bezbrižno srećno detinjstvo - rekla je Jelena

  • 0
Jelena Kostov, Uskrs, Vaskrs Foto: Nikola Tomić

Pevačica Jelena Kostov vaspitavana je u hrišćanskom duhu, te se svaki praznik u njenom domu dočekuje uz radost i veliku ljubav.

Naime, pevačica nam je otkrila kako je izgledalo Vaskrs kada je ona bila devojčica, kao i koje je običaje nasledila od svojih roditelja.

- Toliko lepih uspomena me veze za detinjstvo da bih mogla danima da pričam. Imala sam tako divno, bezbrižno srećno detinjstvo i žalim sto sada deca ne znaju da uživaju u svojoj mladosti i sreći. A sreća je bila najveća kada nam dolaze praznici - rekla je Jelena  za TelegrafJetset i dodala:

- Za Vaskrs sam naravno jedva čekala farbanje jaja, majka me učila raznim tehnikama, a najveća sreća je bila kada dođe vreme za takmičenje ko će biti pobednik u tucanju jajima i čija su najlepse ofarbana.

- Roditelji su me učili od malena da poštujem sve verske i tradicionalne običaje i trudiću se da svojoj deci prenesem - rekla je Jelena, a onda otkrila da su praznici u njenom domu dobili drugi smisao otkako su postalji roditelji.

- Od kada smo postali roditelji svi praznici i našoj kući dobili su drugi smisao, više radosti. Mada moram priznati da sam još uvek jedno veliko dete u duši i radujem se praznicima isto koliko i moj Milija. Od njegove druge godinice farbamo jaja zajedno, učimo Vaskršnje pesmice, e sad svako svoju tehniku farbanja ima - otkriva Jelena koja ove godine Uskrs doživlajava emotivnije s obrzirom da je u drugom stanju.

Jelena nam je otkrila kako se oseća u petom mesecu trudnoće kao i da joj je ispunila najveća želja da dobije ćerkicu.

- Osećam se nikada lepše i srećnije. Ispunila mi se najveća zelja da dobijem ćerkicu jer kao i svaka majka maštala sam o tome da imam sinčića i ćerkicu i sada kada se ta želja ispunila mogu samo biti zahvalna Bogu na svemu i da uživam u svakom momentu blagoslovenog stanja - kaže Jelena i dodaje da je prva i druga trudnoća nemaju dodirnih tačaka i da ne mogu da se porede.

- Druga trudnoća mi je potpuno drugačija od prve ali nema dodirnih tačaka. U prvoj trudnoći sam pevala skoro do 8-og meseca, putovala, bila sam i previše aktivna, ali isto tako sam osećala da sve to mogu i prijalo mi je.

- Sada sam po preporuci lekara više u stanju mirovanja a i tako mi sam organizam daje znake. Otkazala sam sve zakazane nastupe istog trenutka kada sam saznala da čekam bebu. I negde kada vratim film mislim da je ispravno u trudnoći biti više mirna, ne juriti jer nosi mnoge rizike za sobom kojih nekada nismo ni svesni

Za sam kraj pevačica nam je otkrila kako je reagovao njen sin Milija kada su mu saopštili da će dobiti seku i da li je već spremna soba sa malu princezu.

Milija je od prvog trenutka kada smo mu rekli da ćemo imati bebu počeo da priča kako će biti seka i nije pogrešio, a naravno i mama i tata su bili presrećni.

- Iskreno jos uvek nismo poceli da sredjujemo sobicu, mada nismo ni svesni koliko vreme brzo leti. A sto se tiče imena svaki dan pričamo o tome dodajemo po neko lepo ime, ali imamo par koja nam se baš dopadaju - rekla je Jelena Kostov za TelegrafJetset.

Video: Nikada to sebi neću oprostiti: Jelena Kostov otkrila zbog čega se najviše kaje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA