Zavirite u Sekin dom za Vaskrs: Čarobna dekoracija i emotivni porodični kadrovi

Prazničnoj atmosferi i bajkovitoj dekoraciji, kako deluje, najviše su se obradovali Sekini sinovi

  • 13

Popularna pevačica Seka Aleksić proslavlja Vaskrs u porodičnom domu sa svojim suprugom Veljkom Piljikićem, sinovima Jovanom i Jakovom, a dekracija je prava čarolija.

Naime, Seka se potrudila, ako i uvek, da se o njim ukrasima za praznike svi oduševljavaju, a i da nejni naslednici uživaju u ambijentu.

Pevačica je ove godine izabrala nešto drugačiju dekoraciju, sve je bilo prirodno, odnosno, na stolu ukrasi su od grančica, trave, cveća...

Vaskršnja jaja su bila svuda, od korpica, lišću, grančicama dekoriaciji, ofarbana u roze, plavu i žutu boju, a bilo je šarenih, ali i ptičjih koja prelepo izgledaju kao ukras.

Prazničnoj atmosferi i bajkovitoj dekoraciji, kako deluje, najviše su se obradovali Sekini sinovi, koji su pored trpeze pozirali sa roditeljima.

Kako izgleda dekoracija i proslava Vaskrsa u domu Seke Aleksić, pogledate u videu na početku teksta, kao i u galeriji iznad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dg

    24. april 2022 | 13:08

    Ovaj sekin kao da pokušava u svakoj slici da izgleda kao drvosječa

  • Baka

    24. april 2022 | 16:47

    Sve je to lepo nekom ko ima dovoljno para i da kupi sve , koliko imamo danas dece koja nemaju osnovne potrebe. Vise dosta slika Seke,Jelene, Cece, koje sve kupe i drugi im priprema.Okrenimo se normalnoj porodici ove naše zemlje.

  • Miki

    24. april 2022 | 15:13

    Srbi glume neke hrcani hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA