≫ 

Uskrs u domu poznatih: Sve u pastelnim i zlatnim tonovima, detalji će vas oduševiti

Pevačice i glumice su se i ove godine potrudile oko praznične dekoracije

  • 6

Poznate ličnosti iz godine u godinu gotovo se utrkuju čiji će dom biti lepše ukrašen za uskršnje praznike.

Pevačice, glumice i voditeljke tradicionalno farbaju jaja, ali i dekorišu svoje domove koji tokom prazničnih dana izgledaju bajkovito.

Ove godine prva je otvorila vrata vile na Dedinju folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović i za potrebe snimanja vaskršnjeg specijala pokazala kako izgleda jedan deo njenog doma.

Kod Cece je sve bilo bogato ukrašeno - od dekoracije, pa do đakonija koje su se našle na stolu. Zlatni tonovi i bež stoljnjaci upotpunili su prazničnu atmosferu.

Glumica Lidija Vukićević tradicionalno oduševljava pratioce za Uskrs dekoracijom svog doma.

Ona se uvek trudi da njen stan izgleda kao iz najpoznatijih časopisa za uređenje doma, te je i ovoga puta novom objavom na Instagramu očarala svoje pratioce. Kamerom svog telefona snimila je svaki detalj, a posebnu pažnju izazvala su jaja koja su ukrašena sa mnogo truda.

Čajnik roze boje, veliki zec na postolju, belo-roze jaja, čuvarkuća i stakleni poklopac izgledaju kao iz snova.

Folk pevačica Seka Aleksić i ove godine se potrudila da od praznične dekracije napravi pravu čaroliju.

Naime, Seka se potrudila, kao i uvek, da se njenim ukrasima za praznike svi oduševljavaju, a i da nejni naslednici uživaju u ambijentu.

Pevačica je ove godine izabrala nešto drugačiju dekoraciju, sve je bilo prirodno, odnosno, na stolu ukrasi su od grančica, trave, cveća...

Vaskršnja jaja su bila svuda, od korpica, lišću, grančicama dekoriaciji, ofarbana u roze, plavu i žutu boju, a bilo je šarenih, ali i ptičjih koja prelepo izgledaju kao ukras.

Folk zvezda Dragana Mirković pokazala kako izgleda vaskršnja trpeza u njenom porodičnom domu i sve je oduševila dekoracijom.

Dragana je, poput brojnih koleginica sa javne scene, javno čestitala Vaskrs svojim prijateljima i fanovima putem društvenih mreža.

Folk zvezda je odabrala nežne tonove, a na trpezi se našao veliki broj boja i ukrasa. Drvo sa kojeg su visila ofrbna jaja, zečevi, automobili, poruke sa posvetom, kolači u obliku kućica, samo su deo onoga što je pokazala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gasa

    25. april 2022 | 18:30

    Kako su siromašni docekali Vaskrs,jesu li imali i jaja,sto to ne snimite i slikate

  • Dada

    25. april 2022 | 18:44

    Uzas.... cak nema mesta za hranu na ovim stolovima punim kicha.

  • я

    25. april 2022 | 18:25

    Koga interesuje ceca i njen kic svake godine isti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA