Kristina Radenković o praznicima i akcentovanju reči na RTS-u: Posle čuvene situacije iz Slagalice...

Voditeljka je istakla da i iz šale može da se nauči

  • 1
Kristina Radenković Printskrin: Youtube/RTS Slagalica - Zvanični kanal

Prepoznatljivo lice RTS-a, Kristina Radenkovć, hrišćanski praznik provodi sa najmilijima, a farbanje jaja neizbežno je sa ćerkom Tarom.

Kristina je svojom harizmom i neposrednošću Kristina osvojila je simpatije gledalaca. Osim "Slagalice", radi i kviz "Stigni me ako znaš", koji je u samom vrhu gledanosti. Centar njenog sveta su ćerka Tara, sin Rogan i suprug Nikola i sa njima voli da provodi svaki slobodan trenutak.

Voidteljka je priznala da joj format poput kvizia "Stigni me ako znaš" zaista leži, a osvrnula se i na negatine komentare na društvenim mrežama.

- Potpuno se slažem. Taj format mi zaista prija i obožavam da ga radim. U isto vreme je i zabavan i edukativan, i dozvoljava neformalne razgovore što meni kao osobi više prija - rekla je Kristina.

- Mora neko i to biti. Moj izgled u kombinaciji s glasom i intonacijom kojim se izražavam, verujem da može biti okidač za neke ljude. Odavno me ne tangira. To je deo ovog posla - rekla je Kristina, a zatim otkrila da je ljudi iz okruženja ili na ulici pitaju kako se akcentuju reči

- Posle čuvene situacije iz TV Slagalice, se svi šalimo na tu temu, ali kroz šalu i sami usvajamo ispravne akcente, jer će oni po svemu sudeći ostati pravilo književnog jezika, i ta šala se ispostavlja kao korisna vežba - rekla je voditeljka, a zatim otkrila šta za nju predstavlja Vaskrs?

- Svaki praznik je za mene radostan, pa tako i Vaskrs i većinu sam provodila s porodicom, ali su od pre nekoliko godina postali svi praznici slađi, jer smo se proširili - rekla je Kristina za Blic i dodala da nije tradicionalan tip, ali da bi to volela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA