Uhapšen muškarac koji je napao Sandru Afriku: Pevačica u suzama i van sebe, ne može da se smiri

- Sandra je sa policajcem u civilu sedela u restoranu kada je taj muškarac pozvao ponovo. Pripadnik MUP joj je govorio šta da radi i ona je poslušala - rekao je izvor

  • 3
AmiG Show, Amidži šou Foto: ATA Images

Pevačica Sandra Afrika napadnuta je u toku dana, 25. apila, u jednom restoranu u Beogradu, a njen napadač uhapšen je nekoliko sati nakon incidenta.

Naime, Sandra je doživela neprijatnost kada je u jedan restoran u Novom Beogradu upao manijak koji je progoni već duže vreme.

On je Prodanovićevoj poručio da će je "zaklati" ako se ne javi, a danas je došao i pratio je pevačicu da bi joj na kraju prišao u lokalu.

Policija je hitno intervenisala i na licu mesta se pojavila sa tri patrole, a večeras je pomenuti muškarac uhapšen, navodi Blic, što je potrvdio i pevačiicn menadžer Aleksandar Mikiša.

- Sandra plače, potresena je. Malopre mi je javila da je čovek uhapšen - rekao je Sandrin menadžer.

- Sandra je sa policajcem u civilu sedela u restoranu kada je taj muškarac pozvao ponovo. Pripadnik MUP joj je govorio šta da radi i ona je poslušala. Ubrzo je došao u isti restoran i inspektori su ga savladali - rekao je izvor za Kurir.

Sandra je ispred policijske stanice večeras bila bez šminke, prebledela, u opuštenom izdanju, a na njenom licu mogla se videti zabrinutost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    25. april 2022 | 23:44

    Najvažnije je da je Africi sada obezbedjena sigurnost.

  • Veki

    26. april 2022 | 00:00

    Tesko nama obicnim ljudima !! Koji nemamo veze i vezice !! Hvala !

  • Zoran

    26. april 2022 | 09:02

    Samo je gore napravila. Dobice nanogicu ono poznato priznao krivicu i dogovor sa tuzilastvom sto je sramota za nase sudstvo i moguce zabrana prilaska neko vreme i kada to prdoje pitanje je sta ce biti. Nista dobro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA