Olivera Kovačević otkrila koji glumac je pomagao u traženju borosana za Konstraktu: "Nije imala šta da obuje"

Urednica RTS-a govorila je o poslednjim pripremama pred odlazak na Evroviziju

  • 5
Ana Đurić Konstrakta Foto: Marko Jovanović

Predstavnica Srbije, Konstrakta Ana Đurić, obavila je danas, 27. aprila, poslednju probu u Beogradu pred odlazak na Evroviziju u Torino.

Urednica Zabavnog programa Radio televizije Srbije, Olivera Kovačević, otkrila je emisiji "Beogradska hronika" da je naša predstavnica imala malih poteškoća oko kostima.

Naime, kako je ispričala, problem je nastao onog momenta kada je kostimografkinja tražila borosane koje se proizvode u Hrvatskoj, a kojih nema u prodaji u Srbiji.

Tada je organizovana prava potraga za tom obućom, a prvi se "pri ruci" našao glumac Dejan Aćimović.

- Nakon završene generalne probe kostimografkinja Ivana je došla sa odlukom da Konstrakta nosi borosane. Međutim, problem je nastao što nismo imali rezervne. Kada idete na takvo takmičenje imate deset proba u kostimima. Ti kostimi se isprljaju, naročito bele borosane. I sada, pitam ja njih imamo li rezervne borosane, kažu nemamo. Ja opet pitam, ima li u Srbiji gde da se kupi, kažu nema proizvode se u Borovu. Ja pitam gde ima, kažu ima u Zagrebu. Kako ćemo, šta ćemo, zovemo glumca Dejana Aćimovića i zamolimo za pomoć - rekla je Olivera i objasnila da će borosane stići u Beograd zahvaljujući uglednom Hrvatskom reditelju Zrinku Ogresti

- Njegova žena Dijana je otrčala da kupi i predala ih reditelju Zrinku Ogresti koji će ih sutra doneti u Beograd. Zrinko Ogresta ima premijeru filma ovde i on će borosane doneti u Beograd da bi ih Konstrakta ponela u Torino. To će biti srećne borosane - rekla je Olivera koja je otkrila da će sutra u zgradi RTS-a biti upriličen Konstraktin ispraćaj u Torino.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    27. april 2022 | 21:54

    Sto neponese Hrvatsku Narodnu nosnju donosi samo borosane ! Sve prolazi Olivera a sramota doveka !

  • DARKO 100%

    27. april 2022 | 20:50

    Mi pored opanka trazimo borosane u Hrvatskoj,umesto da promovisemo nas opanak mi to vise izgleda volimo da radimo za tudju stvar,a opanak bi bio pravi hit na evroviziji

  • Vodolijax

    27. april 2022 | 21:59

    Ova Olivera sva srećna što krpenjače stižu iz Hrvatske.....mislim da će ovaj Eurosong biti najgori ikad......jedino će Italija sebe kao domaćina predstaviti perfektno....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA