≫ 

Mitrović završava pisanje svog pozorišnog i filmskog prvenca: Sam projketuje i svoje pozorište u Beogradu

Njegov prvenac "Lucifer" svakako će biti nešto što domaća publika nije do sada imala prilike da vidi

  • 4
Željko Mitrović Željko Mitrović / Foto: ATA images

Najneobičniji biznisme na ovim prostorima, Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group, svakako je čovek kome ne manjka kreativne energije kojom želi da oplemeni svet oko sebe.

U prilog tome govori da praznike nije proveo kao "običan svet", već ih je iskoristio ne bi li napravio nešto novo, i do sada neviđeno, kako kod nas, tako i u svetu.

Mitrović je tokom svog boravka u Londonu bio u kontaktu sa kreativnim delom svog bića i poželeo da ideju podeli sa svojim mnogobrojnim vernim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

- Završavam pisanje mog pozorišnog i filmskogprvenca “LUCIFER” odlučio sam da napišem, režiram i produciram ovaj svakak oneobičan komad! Takođe, sam projektujem arhitektonsko-tehnička rešenja za moje beogradsko pozorište Odeon! U međuvremenu u poslednjih 15 dana odgledah svih dvadesetak predstava ovde u Londonu i sad sam siguran da će Beograd biti ispred svega postojećeg. Jedino što je blizu ovog o čemu pišem je londonska predstava "Romeo & Juliet!" - rekao je Željko.

Željka Mitrovića do sada nismo upoznali u ovom svetlu, a poznavajući njegov istančan ukus i želju za inovativnim - verujemo da će njegov prvenac "Lucifer" svakako biti nešto što domaća publika nije do sada imala prilike da vidi.

Kao neko ko je veoma temeljan u svemu što radi, njegove prognoze da će Beograd postati lider u ovojumetničkoj sferi sigurno će se ispostaviti da su tačne.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

Inače, bioskop "Odeon" u Beogradu dobio je 4. aprila novog vlasnika putem prodaje na onlajn aukciji. Zvanično - vlasnik još nije poznat.

Nema ga za sada ni u eKatastru, niti njegovo ime otkriva javni izvršitelj koji je u ime poverioca prodao bioskop za 135,9 miliona dinara. Vlasnik Pinka Željko Mitrović se, pak, na Tviteru pohvalio da - sam projektuje arhitektonsko-tehnička rešenja za svoje beogradsko pozorište - Odeon. Pod tim imenom, bar za sada, u Beogradu ne postoji - nijedno.

Bioskop je, putem javne onlajn aukcije, prodao javni izvršitelj u ime poverioca JP „Gradskog stambenog“ iz Beograda.

Procenjena vrednost nepokretnosti bila je 176,49 miliona dinara, a početna cena kretala je od 70 odsto vrednosti, tojest od 123,55 miliona dinara. S obzirom da je licitacioni korak bio vredan 12,35 miliona dinara, jasno je da je objekat prodat "u dva koraka".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA