Nakon što su Marijanine stvari pronađene kraj mosta, policija diže dron iznad reke Save

- Mobilni telefon i dokumenta su pronašli prolaznici kod mosta Mladosti u Zagrebu - navodi izvor blizak Marijani za Telegraf.rs

  • 2
Marijana Seifert Čvrljak Foto: Nestali.gov.hr, Shutterstock

Intenzivna potraga za Marijanom Seifert (38), poznatijom kao pobednicom rijaliti šoua Veliki Brat 2011. ušla je u drugi dan.

Juče je pronađen deo njenih stvari, pa se pretraživalo detaljno celo naselje Savica, gde Marijana živi sa suprugom Karlom, kao i područje reke Save od Mosta mladosti u smeru toplane u Zagrebu.

Potraga jednakog intenziteta nastaviće se i danas na tom predelu, te će se za potrebe iste ponovno dizati i dron, navodi Jutarnji.hr.

Podsetimo, prema saznanjima Telegraf.rs, telefon i novčanik sa dokumentima pronađeni su u blizini naselja gde stanuju Marijana i Karlo, kraj mosta Mladosti.

- Mobilni telefon i dokumenta su pronašli prolaznici kod mosta Mladosti u Zagrebu - navodi izvor blizak Marijani za Telegraf.rs.

- Marijana sa suprugom živi u zagrebačkom naselju Savica blizu reke - dodaje izvor.

Video: U Srbiji dnevno nestane bar jedna, tražimo više od 10.000: Danas je Međunarodni dan nestalih osoba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    28. april 2022 | 11:53

    Mani samo nije jasno-muz je uvece video i kad se probudio nije je bilo. Ne zna bas tacno kad je nestala ali u toku noci. Odmah prijavljuje nestanak!? Policija odmah krece da je trazi jer je neka polupoznata osoba pa bi se digla frka, a dete kad ti nestane kazu sacekajte 24 casa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA