≫ 

Dušica Grabović poručila Laziću: Darko, večeras spavam sa tobom

- Kao što rekoh, u današnje vreme je najteže sačuvati vozačku dozvolu - rekla je Dušica

  • 7

Pevačica Dušica Grabović šokirala je sve porukom koju je javno uputila kolegi Darku Laziću, nakon privođenja.

Dušica je poručila da će, nakon što je Darko pušten na slobodu, spavati sa njim.

- U današnje vreme je najteže sačuvati brak i vozačku dozvolu. Darko, dolazim po tebe, pa ćemo zajedno da ležimo. I da kažemo: "Konobaru, donesi vrata da izađemo odavde! Ne možemo više... Ne možemo više..." - počela je izlaganje Dušica.

- Ovo je bila šala. To je moj drug. Ja ću da idem večeras da spavam sa njim. Kao što rekoh, u današnje vreme je najteže sačuvati vozačku dozvolu. U to ime - živeli! Sejf-drajveri, budite u pripravnosti narednih 20 minuta. Ja uvek zovem sejf-drajvera! - rekla je pevačica.

Podsetimo, Darko je juče ujutu, 27. aprila, oko 4 časa ujutru, priveden zbog prekoračenja brzine, vozio je 117 km na sat na mestu gde je maksimalna dozvoljena 80 km na sat.

On je podvrtgnut i droga i alko testu, koji su pokazali da je navodno pozitivan na kokain, a izmereno mu je i 0.91 promil alkohola u organizmu.

Lazić je juče, 27. aprila, kažnjen sa 200.000 dinara i zabranom upravljanja motornim vozilom od godinu dana.

- Ništa nisam imao od narkotika u sebi. Jesam malo brže vozio i malo sam popio. Znači, ništa nisam imao od narkotika, a jesam malo popio, ali to nije za zadržavanje - rekao je Darko tada i na pitanje kako mu je bilo u pritvoru odgovorio:

- Najnormalnije, kao i svaki čovek. Šta je tu strašno? Odmah narkotici i sve najgore, ali eto... Imam dokaze, dostaviće moj advokat.

Video: Prvo obraćanje Darka Lazića posle privođenja

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA