Bokser nakon optužbi da je Darku sipana droga na njegovom rođendanu: "Lazićev menadžer govori neistinu"

- Naravno da se popilo, ali narkotika odgovorno tvrdim nije bilo. Kao što se na snimku videlo, Lazić je pio iz svoje čaše - rekao je Marko

  • 3
Marko Nikolić i Darko Lazić Foto: Nikola Tomić, BSS

Bokser Marko Nikolić oglasio se nakon što je menadžer Darka Lazića za medije rekao kako je pevač na rođendanu gde je bio pomešao čašu zbog čega je bio pozitivan na narkotike.

Naime, sportista smatra da je ovakva izjava neprimerena zbog čega je prinuđen da reaguje.

- Video sam da se digla kuka i motika zbog toga što je priveden Darko Lazić nakon što je kući otišao posle zabave kod moje supruge i mene. Ja Lazića poznajem godinama, družimo se i rado je viđen gost na mojim porodičnim zabavama.

- Međutim, ono što nije korektno u celoj ovoj situaciji da ispadne da neko sipa narkotike mojim gostima kao što sam pročitao da je za medije izjavio pevačev menadžer. Svi znaju da sam ja sportista, a pre svega otac dvoje maloletne dece. Konkretno dva sina. Na rođendanu su bili ljudi koje privatno cenim i poštujem i koji su u svojim profesijama jako uspešni cenjeni i poštovani - rekla je Nikolić za Kurir i dodao da odgovorno tvrdi da narkotika nije bilo.

- Naravno da se popilo, ali narkotika odgovorno tvrdim nije bilo. Kao što se na snimku videlo, Lazić je pio iz svoje čaše. Bio je veseo, raspoložen i nijednog trenutka nije ukazivalo na to da je nešto koristio. Sve vreme je sedeo za svojim stolom, jednog trenutka se latio mikrofona i zapevao.

- Mislim da je neprimereno od strane dotičnog menadžera da govori neistinu. Ja se ne mešam ljudima u život i ne određujem odraslim i zrelim osobama koliko će da jedu i piju, a nikada nikoga nisam pitao da li konzumira nedozvoljene supstance ili ne. Ne mešam se ljudima u život. Žao mi je što je Darko doživeo neprijatnost. On je za mene brat i prijatelj i uvek ću ga ceniti i poštovati kakav god da je meni meni je dobar - rekao je Marko za gorepomenuti medij.

Na rođendanu je pevao Joca Stefanović, a među zvanicama su bili Marija Mikić, Dušica Grabović, Uroš Živkoić i mnogi drugi.

Video: Prvo obraćanje Darka Lazića posle privođenja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    28. april 2022 | 16:17

    I tako pomesa case od trinaeste godine.

  • Рус

    28. april 2022 | 16:48

    Nije se digla kuka i motika nego i sam kažeš da imaš dva sina hvala Bogu. E jel oni treba da uče od tvog "brata i prijatelja "kako ti nazivaš Lazića kako da žive? Da im tatini prijatelji budu uzori..

  • MK

    28. april 2022 | 18:16

    Ajde Darko smiri se malo, pokaži se u najboljem svetlu jer ti to možeš. Pevačina, misli na svoju majku, decu i sve nas koji volimo da te slušamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA